Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi mitől érzi azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mitől érzi azt, hogy szeret hazamenni, mivel tudok kellemes otthoni légkört teremteni?

Figyelt kérdés
31N 33F
2021. szept. 9. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván ez akkor, igen, amikor én előbb hazaérek.

Ha kocsival együtt értek haza is elé tudod tenni a kaját. Beszélgetés. Puszi :) Kb ennyi. Nálunk működik.

2021. szept. 9. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Nekem ha hazajövök és a feleségem a kanapén olvasgat lámpafénynél, az a meghitt légkör :) Látom h minden oké, és megnyugszom, el is felejtem azt a hihetetlen szenvedést és stresszt ami munka közben ér. Nekem az állandóság egyenlő a meghittséggel, ha arra megyek haza hogy minden ugyanúgy van mint tegnap volt, minden rendben van, akkor az nagyon kellemes érzés. Függetlenül h kaját raknak elém vagy nem (bár azért mivel az éhhalál kerülget, nagyon tudom értékelni ha van vmi finom kaja :) )
2021. szept. 9. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha benned eleve nyugodt minden, azt fogod kiadni igyis ugyis. Mindenki csak azt adhatja ami benne van.
2021. szept. 9. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Ahogy 13-as írja kb: ha benned harmónia van, harmóniát teremtesz. Ami ezt tönkreteszi: ha már az ajtóban arénázva várod, mert neked rossz napod volt / miért nincs x-re pénzünk / az se igaz, hogy ennyit dolgozol, biztos valamelyik csajodnál voltál eddig / és társai. Ő meg marhára nem fog igyekezni haza, mert bármelyik lemezt teszi fel az asszonyka, egyikben sem lesz sok köszönet.

Élettársam korábbi együttélős kapcsolatát idéztem. Minden napunkért hálát ad.

2021. szept. 9. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
Etetni kell őket meg szopni, sajnos más nem kell nekik.
2021. szept. 9. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
#15 rólad is sokat elmond h ilyeneket választottál eddig
2021. szept. 9. 13:18
 17/17 moozygoo ***** válasza:
100%

Tisztaság, rend, friss levegő.

Nyugodt légkör.

Kedves szerelmes lány otthon aki jó szívvel vár és nem puffog.

2021. szept. 9. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!