Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mitől érzi azt, hogy szeret hazamenni, mivel tudok kellemes otthoni légkört teremteni?
Figyelt kérdés
31N 33F2021. szept. 9. 08:55
11/17 anonim válasza:
Nyilván ez akkor, igen, amikor én előbb hazaérek.
Ha kocsival együtt értek haza is elé tudod tenni a kaját. Beszélgetés. Puszi :) Kb ennyi. Nálunk működik.
12/17 anonim válasza:
Nekem ha hazajövök és a feleségem a kanapén olvasgat lámpafénynél, az a meghitt légkör :) Látom h minden oké, és megnyugszom, el is felejtem azt a hihetetlen szenvedést és stresszt ami munka közben ér. Nekem az állandóság egyenlő a meghittséggel, ha arra megyek haza hogy minden ugyanúgy van mint tegnap volt, minden rendben van, akkor az nagyon kellemes érzés. Függetlenül h kaját raknak elém vagy nem (bár azért mivel az éhhalál kerülget, nagyon tudom értékelni ha van vmi finom kaja :) )
13/17 anonim válasza:
Ha benned eleve nyugodt minden, azt fogod kiadni igyis ugyis. Mindenki csak azt adhatja ami benne van.
14/17 anonim válasza:
Ahogy 13-as írja kb: ha benned harmónia van, harmóniát teremtesz. Ami ezt tönkreteszi: ha már az ajtóban arénázva várod, mert neked rossz napod volt / miért nincs x-re pénzünk / az se igaz, hogy ennyit dolgozol, biztos valamelyik csajodnál voltál eddig / és társai. Ő meg marhára nem fog igyekezni haza, mert bármelyik lemezt teszi fel az asszonyka, egyikben sem lesz sok köszönet.
Élettársam korábbi együttélős kapcsolatát idéztem. Minden napunkért hálát ad.
15/17 anonim válasza:
Etetni kell őket meg szopni, sajnos más nem kell nekik.
16/17 anonim válasza:
#15 rólad is sokat elmond h ilyeneket választottál eddig
17/17 moozygoo válasza:
Tisztaság, rend, friss levegő.
Nyugodt légkör.
Kedves szerelmes lány otthon aki jó szívvel vár és nem puffog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!