Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mitől érzi azt, hogy szeret hazamenni, mivel tudok kellemes otthoni légkört teremteni?
Figyelt kérdés
31N 33F2021. szept. 9. 08:55
1/17 anonim válasza:
Ezt tőle kellene megkérdezned. Ha nem szeret otthon lenni, akkor inkább veled van baja, nem a körülményekkel.
2/17 anonim válasza:
Hogy szeretettel várod őt haza, öleled, csókolod, beszélgettek, kedveskedsz neki finom kajával, stb. Nálunk ez működik.
3/17 anonim válasza:
Nyugodt légkör, szeretet, odafigyelés. Nem belállni, amint hazaér, hogy de nem igaz, hogy.... nőként írom ezt. Ettől a férfiak menekülnek otthonról.
Meghallgatom milyen volt a napja, mi történt. Teszek elé ételt, megkérdezem, kér-e kávét. Mesélek közben én is.
4/17 anonim válasza:
megkérdezed milyen napja volt esetleg egy kávét vagy teát csinálsz neki. Amúgy nem kell minden nap vagy második napon 100%- ig a másik kedvében járni, mert így nagyon egyoldalúvá válhat a kapcsolat.
5/17 anonim válasza:
3-as voltam: a figyelmességeket ő ugyanúgy viszonozza. Nyilván nekem is van rosszabb napom, de azt igyekszem nem rajta levezetni...
6/17 anonim válasza:
5. Te egészséges nevelést kaptál szerető szülőktől, ez abból az első 2 mondatodból kiderült.
7/17 anonim válasza:
Igen, bár elváltak a szüleim, de valóban szerettek minket a testvéremmel, így igaz.
8/17 anonim válasza:
Kb az amit a #2-es ìrt, de ez persze csak akkor lehetséges, ha nem dolgozol vagy koràbban érsz haza, mint a palid. Ha ő ér haza koràbban, akkor nyugodtan kedveskedhet ő is ugyanezekkel a dogokkal neked.
9/17 anonim válasza:
Ha arra jövök haza hogy a feleségem szexi fehérneműben (combfix, tűsarkú stb) nyit ajtót az nagyon kellemes tud lenni!
10/17 A kérdező kommentje:
Ezek, hogy konkrétan így várják sajnos nem igazán megoldhatók, elég össze vissza a beosztásunk, aztán sokszor én végzek később.
Meg oLyankor pl eljön értem kocsival.
2021. szept. 9. 10:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!