Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nagyon zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon zavar az Instagram?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha zavar hogy a vőlegényem más nőket követ be Instagramon?

Már nem egyszer szóvá tettem, hogy nekem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba. Pár hétig - hónapig abbahagyta majd kezdődött minden elölről, a jelölés, a lájkok.

Nem hírességeket követ, hanem magyar lányokat, kirívóbb, pozolós képekkel. Nincs baj az önbizalmammal, de nekem ez soha nem fért bele egy komoly kapcsolatba.

24/N

2021. szept. 6. 10:47
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
#24 Nem nagymellű, nagy fenekű lányokról van szó. Persze, mint ahogy írtam mindnek van számomra kirívóbb képe, de sok átlagos is. Viszont nem ismeri őket csak maximum látásból.
2021. szept. 10. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!