Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon zavar az Instagram?
Mit tegyek, ha zavar hogy a vőlegényem más nőket követ be Instagramon?
Már nem egyszer szóvá tettem, hogy nekem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba. Pár hétig - hónapig abbahagyta majd kezdődött minden elölről, a jelölés, a lájkok.
Nem hírességeket követ, hanem magyar lányokat, kirívóbb, pozolós képekkel. Nincs baj az önbizalmammal, de nekem ez soha nem fért bele egy komoly kapcsolatba.
24/N
Dehogynem féltékenység.
Amíg ezt sem látod be, nem lesz jobb.
"Nőket mindenhol nézhet, de az egész más, ha szembejönnek vele, nem pedig ő maga kutatja direkt.. "
pedig sokszor ugyanaz van a kettő mögött: időnként jólesik neki a másféle vizuális inger.
változik a világ...eddig azt akarták, hogy minden közösségi oldalon kint legyen, hogy ezzel azzal kapcsolatban...
most viszont....ha kapcsolatod van töröld magad minden közösségi oldalról...mert már e mosolygós elpirult emoji is gyanús.
“
Nekem az furcsa, hogy embereket nem zavarja ha a párja más ismeretlen nőkre csorgatja a nyálát: nyilvánosan. Itt a körzetünkben ez nem divat (kivétel persze ismerős, barát, rokon). Egyik normális férfi ismerősöm sem csinál ilyet.”
Nálunk, a normális párkapcsolat stabil bizalomra épül. Engem baromira nem érdekel, a párom kit követ, lájkol, stb. Nem is tudjuk egymás telefonjának a kódját, mert mindenkinek van magánélete. “Cserébe” én elmehetek férfi revü showra vetkőző pasikat nézni, amiről be is számolhatok, és ő is bármikor elmehet sztripper klubba idegen nők melleit markolászni.
Nekünk ezt jelenti a bizalom, mert tudjuk hogy sosem lépnénk félre.
17, Nekem a bizalom nem teljesen ez, de kinek mi. :)
Köszönöm mindegyikőtöknek a hasznos választ.
Addig semmi gond szerintem nincs amíg nem csal meg.
Én is kapcsolatban vagyok, komoly kapcsolatom van. Én is párom is fent van instan. De baromira nem nézem hogy kit követ,kinek a képet ahogy ő sem.
Nem tudom,én ilyenen nem akarok ki.
Túl tolod.
Azt esetleg nem szabalyzod H kivel beszélhet v sem? Facen is így viselkedsz ?
Felnőtt emberek vagytok nem tilthatsz meg neki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!