Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nagyon zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon zavar az Instagram?

Figyelt kérdés

Mit tegyek, ha zavar hogy a vőlegényem más nőket követ be Instagramon?

Már nem egyszer szóvá tettem, hogy nekem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba. Pár hétig - hónapig abbahagyta majd kezdődött minden elölről, a jelölés, a lájkok.

Nem hírességeket követ, hanem magyar lányokat, kirívóbb, pozolós képekkel. Nincs baj az önbizalmammal, de nekem ez soha nem fért bele egy komoly kapcsolatba.

24/N

2021. szept. 6. 10:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%

Likeok más nőkre?

Hát ez egyszerű:

Like: "Tetszik"

Ha belájkol valakit, az olyan, mintha megmondaná neki, hogy:

"Tetszel nekem."

Ez belefér neked a vőlegényeddel?

Ha nem, akkor szakíts vele.

Szerintem bunkó a vőlegényed.

2021. szept. 8. 20:22
 22/31 anonim ***** válasza:
20%

Nemost annakidején az öregjeink bementek a lakatosműhelybe ,ami tele volt meztelen női pószterekkel,majd ebédidőkor a menzán az irodista Julika és a Marika s..et,melleit nézegették amikor sorbanálltak a pultnál,meg amikor behajoltak.Aztán elmentek a vállalati bulikra,ahol jól berúgtak az elvtársakkal a titkárral az igazgatóval együtt,ahol szinten voltak nők.

Es egyéb dolgok is.Volt aki csak nézte és volt aki meg is fogta,amit akart megfogni.

Megis normális családban nőttek fel a szüleink,és mi is.

többnyire nem volt ez más,mint nezelődés,és az is maradt.

Ma ezt helyettesíti a net.

Csak akkor ugye nem ment be az asszony a férje utan nyomozni a műhelybe,meg bekövetni, nézelődni.Ma meg a profilját lesegeted és elmélkedsz.

Ha neked ez borzasztó és elviselhetetlen ,akkor keress mást.És szokj le a nyomozásról. a társadnak is vannak személyes dolgai,és jogai,annak ellenére hogy a vőlegényed.Megtiltani meg főként semmi jogod nincs,hogy lajkoljon.

Egyszer sem kutakodtam a párom telefonjan,profiljain,vagy fiókjában,és ez így is marad.

2021. szept. 8. 20:54
 23/31 anonim ***** válasza:
13%
21 te sem vagy normális az fix
2021. szept. 8. 21:10
 24/31 anonim ***** válasza:
87%

Én inkább olyan oldalról közelíteném meg a dolgot, hogy a párod olyan nőket követ, akik igazából csak magukat mutogatják, gondolom túl sok tartalom nincs az instájukon, csak a csöcsös-pucsítós képek. Ez elég sok mindent elmond a párodról, hogy képes valakit csak amiatt követni, mert nagy a dudája, meg formás a hátsója. Ez iszonyat felszínes és ha rendben van az önbizalmad, akkor leginkább gondolom ez zavar.

Arról nem is beszélve, hogy nem veszi figyelembe az érzéseidet és azt, hogy a közös ismerőseitek is látják, hogy ő kikre recskázik.

Én nem tudnék ilyen emberrel együtt lenni. Hagyd meg őt az előttem szólóknak, őket úgysem zavarja, hogy a párjuk meztelen nőket követget meg lájkolgat be.

2021. szept. 9. 10:40
 25/31 anonim ***** válasza:
30%
instárol tilsd le töröld le őt vagy magadat,ne instázz
2021. szept. 9. 11:19
 26/31 anonim ***** válasza:
26%
"Már nem egyszer szóvá tettem, hogy nekem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba." És?
2021. szept. 9. 22:29
 27/31 anonim ***** válasza:
32%

"Ez elég sok mindent elmond a párodról, hogy képes valakit csak amiatt követni, mert nagy a dudája, meg formás a hátsója."

mondjuk hogy heteró?

2021. szept. 9. 23:37
 28/31 anonim ***** válasza:
32%
hidd el, sokkal jobban zavarna, ha nem csak a csöcsük miatt követné be azokat a nőket
2021. szept. 9. 23:39
 29/31 anonim ***** válasza:
22%

Dramázgatsz csak.

Nagyon idegesítő nő lehetsz!

Korlátolt is.Plusz ellenőrizgeted a másikat.

Én dobnálak.

2021. szept. 10. 07:31
 30/31 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy nem te vagy a párom, kedves utolsó :))

Szó sincs korlátozásról, meg semmiről. Nemes egyszerűséggel nekem ez nem oké tetszik-tetszik, nem-nem mindenkinek van egy látásmódja. Nem én alakítom, szimplán így érzek ezzel kapcsolatban.

Köszönöm a véleményeket!

2021. szept. 10. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!