Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon zavar az Instagram?
Mit tegyek, ha zavar hogy a vőlegényem más nőket követ be Instagramon?
Már nem egyszer szóvá tettem, hogy nekem ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba. Pár hétig - hónapig abbahagyta majd kezdődött minden elölről, a jelölés, a lájkok.
Nem hírességeket követ, hanem magyar lányokat, kirívóbb, pozolós képekkel. Nincs baj az önbizalmammal, de nekem ez soha nem fért bele egy komoly kapcsolatba.
24/N
Likeok más nőkre?
Hát ez egyszerű:
Like: "Tetszik"
Ha belájkol valakit, az olyan, mintha megmondaná neki, hogy:
"Tetszel nekem."
Ez belefér neked a vőlegényeddel?
Ha nem, akkor szakíts vele.
Szerintem bunkó a vőlegényed.
Nemost annakidején az öregjeink bementek a lakatosműhelybe ,ami tele volt meztelen női pószterekkel,majd ebédidőkor a menzán az irodista Julika és a Marika s..et,melleit nézegették amikor sorbanálltak a pultnál,meg amikor behajoltak.Aztán elmentek a vállalati bulikra,ahol jól berúgtak az elvtársakkal a titkárral az igazgatóval együtt,ahol szinten voltak nők.
Es egyéb dolgok is.Volt aki csak nézte és volt aki meg is fogta,amit akart megfogni.
Megis normális családban nőttek fel a szüleink,és mi is.
többnyire nem volt ez más,mint nezelődés,és az is maradt.
Ma ezt helyettesíti a net.
Csak akkor ugye nem ment be az asszony a férje utan nyomozni a műhelybe,meg bekövetni, nézelődni.Ma meg a profilját lesegeted és elmélkedsz.
Ha neked ez borzasztó és elviselhetetlen ,akkor keress mást.És szokj le a nyomozásról. a társadnak is vannak személyes dolgai,és jogai,annak ellenére hogy a vőlegényed.Megtiltani meg főként semmi jogod nincs,hogy lajkoljon.
Egyszer sem kutakodtam a párom telefonjan,profiljain,vagy fiókjában,és ez így is marad.
Én inkább olyan oldalról közelíteném meg a dolgot, hogy a párod olyan nőket követ, akik igazából csak magukat mutogatják, gondolom túl sok tartalom nincs az instájukon, csak a csöcsös-pucsítós képek. Ez elég sok mindent elmond a párodról, hogy képes valakit csak amiatt követni, mert nagy a dudája, meg formás a hátsója. Ez iszonyat felszínes és ha rendben van az önbizalmad, akkor leginkább gondolom ez zavar.
Arról nem is beszélve, hogy nem veszi figyelembe az érzéseidet és azt, hogy a közös ismerőseitek is látják, hogy ő kikre recskázik.
Én nem tudnék ilyen emberrel együtt lenni. Hagyd meg őt az előttem szólóknak, őket úgysem zavarja, hogy a párjuk meztelen nőket követget meg lájkolgat be.
"Ez elég sok mindent elmond a párodról, hogy képes valakit csak amiatt követni, mert nagy a dudája, meg formás a hátsója."
mondjuk hogy heteró?
Dramázgatsz csak.
Nagyon idegesítő nő lehetsz!
Korlátolt is.Plusz ellenőrizgeted a másikat.
Én dobnálak.
Még jó, hogy nem te vagy a párom, kedves utolsó :))
Szó sincs korlátozásról, meg semmiről. Nemes egyszerűséggel nekem ez nem oké tetszik-tetszik, nem-nem mindenkinek van egy látásmódja. Nem én alakítom, szimplán így érzek ezzel kapcsolatban.
Köszönöm a véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!