Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus lenne az élettársam?
Férfi vagyok. Az legelején nagyon rendes volt mikor megismerkedtünk. De azóta eltelt némi idő és úgy érzem hogy csak kihasznál engem anyagilag meg testileg. Megszerzi azt ami kell neki belőlem, egyébként meg emberileg le sem szar.
Nehezebb időszak jött az életembe és próbáltam vele is megbeszélni a problémáimat, erre ilyet szól hogy neki ez túl sok és hogy álljak le. Nem is akar beszélgetni velem. Írásban ilyeneket ír mikor a gondjaimról kezdek neki beszélni hogy "ok, lol, haha" és látszódik rajta az hogy teljesen leszarja. Viszont amikor a kedvére való dolgot teszek pl veszek neki valamit vagy szexelünk akkor nagyon kedves és akkor elhint olyan mondatokat is amiket egyébként soha. Amikre valójában szükségem lenne. Én hülye meg akkor annyira örülök...
Ma délután megláttam hogy más férfiakkal flörtöl facebookon erre nagyon kiborultam, kérdőre vontam. Pofátlanul a képembe nevetett ilyet mondott hogy ő nem csinált ilyet, biztos feltörték a fiókját. Tudtam hogy ez nem igaz mivel szinte az orrom előtt csinálta de továbbra is pimasz módon hazudott és röhögött meg hajtogatta hogy mindent túlreagálok idézem : biztos gond van a fejemben. Aztán mondtam hogy szakítsunk, teljes közömbösséget mutatott, de érdekes módon amikor megkértem hogy menjen el akkor azt mondta hogy nem és hogy miért van erre szükség. Összeomlottam, nem is akartam vele valójában szakítani. Azóta megint játsza a jég királynőt.
Amúgy is áll körülöttem a szar, de ettől a kapcsolattól kezdenek felőrlődni az idegeim .. ugyanakkor képtelen vagyok elengedni.
Nárcisztikus lehet? Mit tehetnék?
Hááát... Kedves Kérdező!
Leírásod alapján, valóban nem vagytok teljes harmóniában élő "egy pár", vagyis egymáshoz valók.
A lány... (szerintem) érzelmileg még egy gyerek. Mondjuk "pubertás". És ehhez nem is igazán kell nárcisztikusnak lennie. Talán most èli ki melletted azon ösztön-késztetéseit, melyet korábban sosem tudott.
Ha mélyebben bele szeretnél látni mindennek hátterébe, igazából a szülői hátteréről, korábbi életéről, archetípusairól kéne sokkal több információt begyűjtened. De nem ajánlom... ha csak nincs valamiféle pszichiáteri ambíciód. De, akkor és attól sem fogod jobban érezni magad.
Viszont, ha úgy érzed, nem bírod elengedni... (!) az a Te függőségedre mutat rá. Úgy nevezik: "kapcsolat-függőség".
Szerintem magadon "dolgozz", hogy fájó szìv nélkül legyél kèpes elengedni. Nehogy azt hidd, ő az egyetlen a "millióból", aki szàmodra szóba jöhet. És hogy számára is csak pont Te lennél a nagy Ő. Nem kell azt hinned. Egyszerűen NEM ÉRDEMES!
Az ERŐ legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!