Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelenthet vmit ha támadásnak vesz mindenféle ártatlan kérdést pl kivel beszéltél?
Nem ertem a kirohanásait.
Olyanokat állit hogy en minden percérol el akarnám számoltatni meg ilyenek.
Belolem viszont szimpla egyszeru erdeklődésként jön, es meglepnek ezek a kirohanások, a hirtelen düh meg kiakadásai.
Pp.legutobb vele beszeltem telon mikozben valaki massal is beszelt. Kerdeztem tök spontan hogy ki az. Erre joformán elkezdett velem orditani, hogy csak vmi parkolas miatt beszelt valakivel hogy ne álljon már a nyakára vagy ilyesmi.
Olyan mintha azt akarná rámolvasni hogy en elszámoltatom, számonkerem meg ilyenek. Mintha találni akarna valami random indokot kritizálni...
Vagy mi lehet ezek mögött hogy a semmit is felfujja, beállitja feltekenységnek es leb.sz folyton?
Jelentheti:
1, hogy túl sokszor jársz a nyakára mindenféle hülyeséggel és betelt a pohár
2, hogy nem teljesen őszínte valamiben
Mindenesetre elmenethe valamilyen düh-kezelő tanfolyamra, mert ordibálás nem elfogadható.
Ja, lehet, hogy vaj van a füle mögött, ha idegesen reagál.
Viszont vannak akik a féltékenykedésükkel kínozzák a partnerüket. Elnézést, de lehet, hogy te is ezt teszed, ennyiből nem tudjuk megállapítani, és nem bántásból írom! Kicsit nézz utána, hogy mit írnak a féltékenységről az okosok. Nem mondom, hogy mindig ez van, de vannak, akik túlzásba viszik.
Ha, ahogy állítod, mostanában lett ilyen, akkor az alábbi dolgok lehetnek:
1.Vaj van a füle mögött. Akár megcsal, akár eljátszotta a fél vagyonát, akármi más.
2. Valami miatt extrafeszült, és tudatalatt rajtad tölti ki minden mérgét, ami baromira nem oké, de ez akár még kezelhető is. Ez nem zárja ki az elsőt amúgy.
3. Nem szeret, egy gyáva ürülék, és azt akarja, hogy te szakíts vele.
A parkolos sztory elott már kezdte. Nem azt vetitette ki rám.
Maximálisan egyszerű kerdések nem féltekenykedés.
Hangsúlyozáson van a lényeg. Ha valaki durva, erőszakos hangon kérdezi, az baj.
Ha barátságosan, kedvesen, akkor nincs ezzel gond.
Semmilyen érzelmi tobblet nincs a kérdesekben.
Gyogytornasz eseten raadasul irasban kerdeztem hogy miert.
A kocsis dolognal szóban hogy ki az.
Teljesen egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!