Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is ott kellene lennem az esküvőn?
Figyelt kérdés
Barátnőm húgának most lesz az esküvője. Mi 7éve vagyunk együtt, de sajnos gondok vannak közöttünk és kissé elhidegultunk. Viszont ezekről a gondokról csak ketten tudunk úgy teljesen. Én tépelődök hogy szakítás legyen vagy adjak még esélyt.. viszont így illő ott lennem az esküvőn hogy nem jó köztünk a kapcsolat és szakításon gondolkodok?2021. szept. 3. 07:20
11/13 anonim válasza:
#10: Jajj ugyan már. Örökké nézhetik a képét, soha az életben nem fognak szakítani. 🤷♀️
A párja húgát is évek óta ismeri, szinte családtag. Bunkóság az utolsó pillanatban lemondani. Azt meddig fogja hallgatni, hogy miért nem ment el?
12/13 anonim válasza:
Hát én szerencsére nem vagyok így elmerulve a kérdező sztorijaban. 10
13/13 anonim válasza:
Amilyen spur, szerintem azèrt nem akar elmenni, mert sajnál lóvèt beleadni a nászajándèkba...
Különben mit kellene ennyit pörögni rajta? Elmegy, aztán a kapcsolatát majd rendezi. Vagy nem.. Èvek óta a szakításon gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!