Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is ott kellene lennem az esküvőn?
Onnantól, hogy te nem mész, legalább teljesen egyértelmű lesz mindenkinek, hogy xar van a palacsintában. Nem kell tovább színészkedni mindenki előtt.
Illetve ez talán lenne végre akkora megaláztatás a csajodnak, hogy ki tudja mondani, hogy vége.
Szóval ja, maradj otthon.
Szerintem szakitanotok kellene. 7 éve együtt vagytok és semmi elköteleződés nincs köztetek - valami gond van. Lehet hogy épp veled.
Szerintem szépen beszéld meg vele, az esküvőre ne menj, az úgyis mindig komplikált egy nőnek ha a húga előbb megy férjhez.
A saját esküvőmre hívtam meg egy párt, akik már szakítottak.
Nem akarták, hogy velük foglalkozzunk, ezért eljöttek párként. Hát, biztos nagy élmény lehetett nekik.
A válásom előtt megbeszéltük a párommal, hogy a Karácsonyt még letudjuk párként, aztán elmondjuk a szüleinknek. Pár nappal korábban a párom elmondta a szüleinek, hogy válni fogunk. Külön karácsonyoztunk.
Amíg együtt vagytok "hivatalosan", addig igenis illik ott lenned. 7 éve vagytok egy pár, hülyén venné ki magát, ha a leendő sógornőd meghívását elutasítod. Bunkóság. Főleg pár nappal előtte, mikor már régóta tudod, hogy kínos lesz.
Menj el. Megérdemled, hogy végigszenvedd. Múltkor is kérdezted, mindenki írta, hogy előbb szakíts, az esküvőre kiheveri. Nem tetted.
Most abból választhatsz, hogy a házasodókkal szemben bunkó leszel, vagy sem. Ez nem rólad meg a csajodról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!