Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a két nő típusból melyiket választanátok?
Adott egy lány, akivel kommunikáció szinten nagyon jól elvagytok, megértitek egymást. Ès adott egy másik, akivel a szex borzalmasan jó, a valaha volt legjobb, teljes összhanggal, de valami mégis hiányzik ebből a lányból.
Hosszú távon melyiket választanátok?
Az elsőt.
A szex javulhat az elsővel, vagy elveszhet a varázsa a másodikkal. Ezek képlékeny dolgok, viszont a kommunikáció, összhang nehezebben javítható. Ha nincs bennetek közös, akkor nem is lesz.
Érdekes válaszok..
Nekem teljesen más a tapasztalatom.
En nem vagyok egy lelki tars tipus vagy baratnak sem mondhato nő, de az ágyban imádnak és csak ez miatt sokmindent felégetnek értem es a lábaim elott hevernek es izzadnak meg csillagokat hoznak le.
A mostani barátom meg egyenesen eljegyzésen is agyal.
En ugy látom a pasiknak a nőben marhára nem a társ kell vagy partner vagy lelkifröccs vagy ilyesmi. Hanem maga a nő csak egyszeruen amit képvisel csak azzal, hogy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!