Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt hogy sok idő elteltével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy sok idő elteltével is feljöttek benned sèrelmek? Hogyan és mikor múlik el ez?

Figyelt kérdés

Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy ha nem foglalom le magam akkor folyton jár az agyam és eszembe jutnak azok a dolgok amivel a párom megbántott engem az idők során.

Nem megcsalás nagyságúak, lehet mást nem is zavart volna de nekem rosszul estek és arra következtetek belőle hogy nem az a rendes férfi akinek én képzeltem. De ezeket leszámítva meg olyan a kapcsolatunk amilyet mindig is akartam, nagyon szeretem őt, a terveink is passzolnak és esküvőt terveztünk.

De ezek a dolgok mai napig bennem èlnek és sokszor megkeserítik a napjaimat, nem tudok enni olyankor és gyomoridegem van. Mintha valami traumakènt èlnèm meg de tudom hogy muszáj elrendezzem magamban hisz nem akarom ezt a hosszú és szép kapcsolatot eldobni emiatt, hisz akaratlanul is hibázhatunk az évek során amit megkell tudni bocsajtani. Csak valahogy nekem nagyon nehezen megy.

Tudjátok mintha igaz lenne az a tipikus vicc, amikor mondja a nő hogy "tudom mit mondtál nekem 8eve, augusztus 3-án amikor ..."

Tudnátok valami tanácsot adni ti hogyan léptek túl és feljetetek?25n

2021. aug. 31. 12:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is!

Szerintem több,mint valószínű hogy én reagálom túl...csak nehéz befolyásolni hogy ne érezzem magam úgy ahogy. Olyan dolgokról van szó mint pl néha 'túl barátságosnak' találtam őt nőkkel kapcsolatban. Ez így hülyén hangzik, mert nyilván kapcsolatban is barátságos marad az ember másokkal, de ezeket valamiért furcsának èreztem... Sőt egyik barátnőmmel már írogattak is egymásnak ha látták egymást valahol (nem csak megálltak 2 szóra) az igaz hogy általában a barátnőm kezdeményezte de nekem fura mert én se írogatok az ő haverjaival, hiába vagyunk egy társaságból. Szerintem van egy határ ilyen szempontból, neki ez nem volt furcsa és nem látott bele semmit.

Vagy nők lájkolgatása a közösségi médiában... Nekem ez eléggé rombolta az önbizalmam és mindig megvolt a véleményem azokról akik komoly kapcsolatban más nőknek nyilvánították ki hogy tetszik nekik. Nekem ezt jelenti, és csalódtam mikor ezt láttam tőle ..szerinte pedig semmit nem jelentett neki, nem azért csinálta hanem csak úgy, jó kèp volt, ismerőse és ennyi.

Nehèz elhinni amit ő mond,mikor nekem erős meggyőződèsem van valamiről.

Barátnőim nem èrtik ezt, szerintük sokkal nagyobb gondok is vannak máshol, nem csalt meg szóval nincs gond...

2021. aug. 31. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!