Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Írok 3 "rossz tulajdonság csomag"-ot. Melyik csomag rossz tulajdonságot viselnéd el legkönnyebben a férfitól, akivel együtt vagy?
1. rossz tulajdonság csomag:
- amint mérges lesz, felemeli a hangját
- érzékeny
- olyat lát a mondataidba / cselekedeteibe, amik nem voltak benne
2. rossz tulajdonság csomag:
- mindig azzal foglalkozik, mit gondolnak mások
- féltékeny
- minden pénzt elherdál, képtelen gyűjteni
3. rossz tulajdonság csomag:
- lusta, szinte minden teendőt rád hagy
- naiv
- sose kezdeményez szexet, mindig neked kell
Pont pár napja kiírt valaki egy kérdést, hogy "a szingli nők miért szinglik, mikor simán kaphatnának pasit?"
Nos itt a válasz fent. Még mindig ezerszer jobb egyedül, mint ilyen debil pasikkal lenni, na most keress olyat, akire a háromból egyik sem érvényes.
Akik egyiket sem fogadnák el: Tökéletes, hibátlan embert nem fogtok találni.
Márpedig ez a felsorolás elég széles körű negatív tulajdonságokat sorol fel, tehát esélyes, hogy valamelyik megvan az emberben.
Valóban. De nem is keresek tökéleteset. Ezek hatalmas hibák, amik rengeteg konfliktust szülnek. Gyakorlatilag elveszik egy kapcsolatból azt, amiért egyáltalán kapcsolatban akarnék lenni.
Bocs, de hadd döntsem már el, mivel tudok együtt élni és mivel nem akarok. Ezek közül egyik "hármas" sem kellene. Lehet, hogy egy-egy elfér belőlük, de így mind túl sok. És én sem művelek ilyeneket, szóval úgy gondolom, ha nekem megy, hogy ne legyek egy debil lelkisérült, akkor másnak is sikerült már ilyesmi.
1.
-ha mellé nem agresszív és nem rendez nyilvános cigánydrámát, elfér
-vállalható
-kösz de nem, nekem értelmezési zavaros hülyegyerekekre nincs energiám, nem óhajtok egész nap magyarázkodni
2.
-irritáló és ha engem is bele akar rángatni ebbe a mit gondolnak mások zsákutcába, biztos hogy körberöhögöm. Az egyik alapelvem, hogy leszarom, mit gondolnak mások és ez a boldogság egyik alapköve.
-kösz, de párkapcsolatban akarok élni, nem börtönben
-így egy gyerek csinál, akit visszaviszek inkább az anyjához. Egy kapcsolatban előrébb jutunk, nem hátrébb
3.
-ismétlem: nem fogadok örökbe senkit az anyjától, gyerekekkel ráadásul nem szoktam dugni
-az ilyen embereket élve temetném el, hátha akkor végre megtanulnak legalább egy rohadt leckét
-király, szóval legyek a nő a kapcsolatban, miközben nem érzem magam annak.
Nem tudom, mi a fszt képzeltek, ha azt hiszitek, hogy ezt bárkinek el kell viselnie vagy bárki nem talál ennél ezerszer elviselhetőbb tulajdonságokkal rendelkező, átlagos embert.
Ha választani kell, az első..
De könnyen felhúzna az ordibálásával, és megverném. Egy idő után megtanulná hogy kell beszélnie,ha nem akar törött orrot/kést a karjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!