Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen negatív tulajdonságai vannak a párodnak? Csak őszintén.
Légyszi mellőzzük a "nincs neki, így tökéletes, mindenét szeretem" blabla szöveget. Mindenkinek vannak sz*r tulajdonságai és nyilván ezzel együtt szeretjük a másikat.
Önsajnáltató, kiégett gyakoris szüzek is hanyagolhatják a válaszadást, nyavajogtok elég kérdés alatt.
Írok párat én is (párom a férfi, 3 éve vagyunk együtt):
- csámcsog
- konfliktuskerülő, szerencsére a kapcsolatban már nem az, megtanulta elmondani a problémáit de munkahelyen, barátoknál ez még nehézség.
- megfelelési kényszeres. inkább bevállal bármilyen túlórát, vagy barátoktól szívességet, akármit, csak ne legyenek rossz véleménnyel róla. dolgozik ezen, de ez sajnos ilyen kiskori dolog lehetett, a szülei mindig hasonlítgatták őt a tesójához
- álmában beszél. néha nagyon vicces, néha meg nagyon ijesztő :D
- takarításban "hanyag". lelkes és sokszor megcsinál dolgokat magától, mindig kérdezi, miben segítsen. de pl sokszor úgy mosogat el, hogy az odaragadt kajamaradékot nem sikálja el jobban és nem tűnik fel neki, vagy ha porszívóz nem nyúl be a kanapék alá stb.
- nagyon nagyon válogatós kajákban, utálja a zöldségek és gyümölcsök 90%át, ezért nagyon ritkán főzünk otthon :D
Ropogtatja a kezét, engem nagyon idegesít ez a hang, nem tudom megszokni. :D
Sose találja a kocsikulcsát, az iratait, mert mindig máshova teszi le a házban és utána megy az idegeskedés, hogy már megint hova rakta. :D
Nagyon ráérős néha és ilyenkor az utolsó pillanatban még kapkodni kell miatta. :D
Bocsi, de ennek a kérdésnek mi értelme?😃 vagy mit lehet belőle tanulni/tájékozódni?
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai
Inkább azt kellett volna írni,Neked mik azok:)
o Hajlamos hanyag lenni. Néha a ruhái vannak szétszórva itt-ott, néha az eszközei. Ezekre valahogy annyira nem tud figyelni, bár annyira nem zavar, mert én szeretek pakolászni és rendet tartani.
o Néha hajlamos nagyon elbizonytalanodni és kételkedni magában. Néha a teljesítményeiben az, néha magában. Az esetek 99%-ban semmi oka a bizonytalanságra.
o Gyakran sokat jár a szája és olyanokat is el tud kotyogni, amit lehet nem kéne, de még nem volt ebből probléma.
o Nagyon hangulatember tud lenni.
26N
Túl makacs, azt hiszi mindig mindenben neki van igaza. Szerencsére beismeri, ha kiderül hogy mégse.
Túlságosan racionális. De ez igazából jól jön, mert én meg túl érzelmes és impulzív vagyok.
Kicsit sóher
#2, valami szabály írja elő, hogy minden feltett kérdésnek kell, hogy értelme legyen? Puszta kíváncsiságból nem lehet kérdést feltenni? Mert itt ennyi volt a "hátsó szándékom", érdekelt, hogy másoknál mik ezek a dolgok:)
Egyébként írok neked pár rosszat magamról is, hogy megnyugtassalak:
- késős vagyok, párom ellentétben 100% pontos mindig
- én nagyon szarul spórolok, párom viszont 18 éves kora óta minden hónapban rak félre, ő tanítgat most engem, hogy hogyan tudnék legalább egy 20ast félrerakni egy hónapban
- takarításmániás vagyok
- túlságosan pióca tudok lenni, párom viszont szereti az én-időt
- sokszor kivetítem az önértékelési gondjaimat rá
soroljak még? segítene?
Nem írja elő szabály, nem bosszantani szerettelek volna, ne haragudj 😃 csak egyszerűen nem értettem,ha én leírom,mi az idegesítő a páromban,akkor az a te napodhoz mit tesz hozzá? Arról nem is beszélve,ha én elmesélném az enyémnek,hogy a gyakori kérdéseken írom róla,hogy mi zavar benne, az nem lenne kevésbé sértő azért mert névtelenül teszem azt
Kicsit olyan ,mintha névtelenül élnénk ki a frusztrációnkat
Senki sem tökéletes és szuper,hogy felismerjük a saját hibáinkat is :)
A tiszta és szennyes ruhát ugyanabba a kupacba dobja le a háló közepére.
Ha neki van problémája, azt nagyon nehezen mondja el, de napokig látványosan duzzog.
Ha nekem van problémám, akkor nem lehet leülni vele beszélni, mert ha mégis, akkor az a vége, hogy "jó, akkor nem csinálom.." vagy "jó, akkor nem megyek.." aztán végül úgyis megcsinálja vagy elmegy.
Telepakolja az étkezö asztalt oda nem
Illö dolgokkal; laptop, kábelek, papírok, dobozok stb. Ha megkérem
Összeszedi de 2 nap múlva már megint úgy van. Semmiségnek tünik pedig rohadt idegesítö, hogy nem lehet ott enni a sok szartol. Konyhapult ugyanez, pedig van saját dolgozószobája ahol úgy pakol vagy nem pakol ahogy akar.
Tisztaság mániás... Ha van EGY szem só is az asztalon, fog egy zsepit és nagyon óvatosan eltávolítja, közben azt mondja: "milyen koszos ez az asztal", tegnap a kutyánk lelökött egy tányért, elindultam a seprűért, de mire visszaértem, ő már fel is szedegette inkább kézzel. Folyamatosan pakol utánam, pedig én is ugyanúgy elraknám 1 perccel később. Én vagyok a nő.
És minden létező ételre ketchupot rak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!