Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen negatív tulajdonságai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen negatív tulajdonságai vannak a párodnak? Csak őszintén.

Figyelt kérdés

Légyszi mellőzzük a "nincs neki, így tökéletes, mindenét szeretem" blabla szöveget. Mindenkinek vannak sz*r tulajdonságai és nyilván ezzel együtt szeretjük a másikat.

Önsajnáltató, kiégett gyakoris szüzek is hanyagolhatják a válaszadást, nyavajogtok elég kérdés alatt.

Írok párat én is (párom a férfi, 3 éve vagyunk együtt):

- csámcsog

- konfliktuskerülő, szerencsére a kapcsolatban már nem az, megtanulta elmondani a problémáit de munkahelyen, barátoknál ez még nehézség.

- megfelelési kényszeres. inkább bevállal bármilyen túlórát, vagy barátoktól szívességet, akármit, csak ne legyenek rossz véleménnyel róla. dolgozik ezen, de ez sajnos ilyen kiskori dolog lehetett, a szülei mindig hasonlítgatták őt a tesójához

- álmában beszél. néha nagyon vicces, néha meg nagyon ijesztő :D

- takarításban "hanyag". lelkes és sokszor megcsinál dolgokat magától, mindig kérdezi, miben segítsen. de pl sokszor úgy mosogat el, hogy az odaragadt kajamaradékot nem sikálja el jobban és nem tűnik fel neki, vagy ha porszívóz nem nyúl be a kanapék alá stb.

- nagyon nagyon válogatós kajákban, utálja a zöldségek és gyümölcsök 90%át, ezért nagyon ritkán főzünk otthon :D

2021. febr. 1. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezen el kellett gondolkoznom. Ilyen apró dolgokból egy-kettő jut eszembe, amikor hajmosás után néha benne felejti a kádban a kihullott hajszálait :D vagy amikor tépkedi a lábáról a körmöt (fúj) és otthagyja a számítógép asztalon. De ezeken csak röhögök egy jót.

Ami súlyosabb probléma, az az anyjához meg a házassághoz való hozzáállás. Az anyja számára mindig van magyarázat, amikor görény módjára viselkedik velem. A házasság meg... hosszú évek óta együtt vagyunk, és nem szeret és/vagy kellek neki annyira, hogy elvegyen feleségül.

2021. febr. 1. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj én a körömtépkedést meg a mindenre ketchupot dolgot nem is írtam. A kedvesem kinyom az ujjára egy vastag csík ketchupot/majonézt és úgy eszi magában. Fúj. De ezek nyilván apróságok, szinte fel sem tűnnek.
2021. febr. 1. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Lobbanekony.. -.-
2021. febr. 1. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hú, a csámcsogás engem is kikészít :D

Munkamániás, folyamatosan csinálnia kell valamit, képes úgy mindent a munka mögé sorolni, hogy még ő se veszi észre, hogy mit csinál.

Mozgás terén lusta. Nem azzal van a baj, hogy nem jön velem pl. túrázni, azt élvezem egyedül és barátokkal is, de azért féltem az egészségét. Régen fizikai munkája volt, akkor legalább mozgott, de most már évek óta a gép előtt ül egész nap és nem pótolja a kiesett mozgást, szóval próbálom időnként noszogatni, kevés sikerrel.

Van némi Aspergeres beütése, nem igazán érti a szociális helyzeteket, normákat, utalásokat vagy testbeszédet, egyedül az egyenes beszédet érti, a metakommunikációban teljesen analfabéta. Nekem nem probléma, mert nem vagyok egy játszmázós fajta, de azért ez sem feltétlenül pozitív dolog, néha pl. munkahelyen kellemetlen helyzetbe szokott emiatt kerülni.

Néha elég leereszkedően tud másokhoz beszélni és ezt észre se veszi.

Én se vagyok tökéletes, ill. nekem is van egy csomó negatív tulajdonságom, de ezek a dolgok rólam leperegnek, róla is az én hülyeségeim.

Ill. az is szubjektív, hogy kinek mi a negatív. Neki pl. nagyon sok énidőre van szüksége, ez neked pl. nagy probléma lenne, de én ugyanilyen vagyok, szóval nálam ez elengedhetetlen és pozitív tulajdonság :D Amíg a zsák megtalálja a foltját addig nincs semmi gond :)

2021. febr. 1. 14:52
 15/20 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez nagyon gáz. A kedvesed, a szerelmed, a szövetségesed, akivel le akarod élni az életedet. És egy nyilvános fórumon közzé teszed a hibáit. Persze névtelenül, arctalanul, hogy mégse kelljen vállalni a következményeket. Ez tiszteletlen, aljas, sunyi, gyáva dolog. A másik hátbaszúrása, megalázása. Igen, mindenkinek vannak hibái. De ezeket egymás között szokás elrendezni.
2021. febr. 1. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
15 Akkor még talán megérteném a hisztid, ha a leírásból kiderülne, hogy pontosan ki a párja, de azért ezt így aljas árulásnak meg mittudomén mekkora tiszteletlen tragédiának elkönyvelni elég nagy túlzás.
2021. febr. 1. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Az én párom pl tudja, hogy zavar, hogy nem viszi ki a szennyest. Attól, hogy ide írja valaki, akkor már nem is beszélheti meg a párjával?
2021. febr. 1. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Konfliktus kerülő:((
2021. febr. 1. 15:56
 19/20 A kérdező kommentje:

#15 gyanítom mennyi közöd lehet a párkapcsolatokhoz, hogy te ezt árulásnak nevezed. Szerinted két együtt élő fél, évek óta tartó kapcsolat során nem beszélt a problémákról? Dehogynem. Pontosan tudjuk, hogy mindkettőnknek van bőven sok negatív tulajdonsága, de ezek nem nagy dolgok. Ezek olyan dolgok amik eltörpülnek a hétköznapokban. Azzal, hogy egy névtelen fórumra kiírtam a kérdést, kit aláztam meg? Én is névtelen vagyok, párom is, te is. Senki nem tud semmit.

De mondok mást. Ha mondjuk párom előzményeiben megtalálnék egy ilyen kérdést, szerinted kiakadnék? Elmondom: nem. Mert ez nem egy olyan kérdés, amiben mocskolom őt, szar embernek állítom be, elégedetlenkedek... Ez egy kérdés, amiben tök hétköznapi dolgokat leírtam kíváncsiságból, hogy más kapcsolatokban vajon mennyire vannak ilyen dolgok jelen.

Ő az életem értelme és pontosan tudom, hogy minimum ennyi, de inkább több hülyeségem van nekem is, amiket viszont ő visel el. Beszélünk ezekről, van amit sikerül megoldani kompromisszummal, van amit nem, és azokat inkább elengedjük... Szerinted a csámcsogás meg az álmába beszélés az olyan hatalmas probléma amivel nem lehet együttélni? :D De miért is kérdezlek, az írásod alapján maximum itt a gyakorin találkozhattál kapcsolati dolgokkal, a való életben nem nagyon.

2021. febr. 1. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
26%
Az, hogy nem létezik.
2021. febr. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!