Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem nem szeretne eléggé a baratom, ha másokért ilyeneket is megtesznek?
Nem is engedném, hogy vki ilyenbe fizessen. Egyébként is annak a híve vagyok, hogy együtt előre. Közösen toljuk a szekeret.
N37
Ez sajnos a Magyarországon jól ismert "Vennünk kell egy ultraszupermenő hádétévét, MER A SZOMSZÉDNAK IS VAN!" mentalitás.
Téged nem az zavar, hogy kikell fizetned, hanem, hogy a "Julcsának a felét kifizették, nekem pedig nem!" - irigy nép a magyar.
Ez még erősebb mentalitás a nemzetünknél, mint "a szomszéd tehene is".
lány vagyok, rengeteg tetoválásom van, hol kisebb, hol nagyobb, hol egyszerű minta, hol egy filmes horror/fantasy minta. volt amelyik 15 ezer volt, volt amelyik 80.
soha életemben nem várnám el, sőt, el sem fogadnám, ha párom ebbe egy forintot is bele akarna szállni. pontosan tudja, hogy van fedezetem a saját dolgaimra, hisz én is főállásban dolgozok és tudok a pénzemmel bánni. ezen kívül ha már muszáj ajándékozni, akkor pontosan tudja, hogy sokkal jobban örülök egy random hozott virágnak, vagy csokinak.
nekem is szeretetnyelvem az ajándékozás, szeretek adni és kapni. rendszeresen megfőzöm a kedvenc ételét meglepibe, vagy veszek neki egy könyvet / cd-t amit szeret. apróságok.
ha közös programra megyünk, vagy felesben fizetünk mindent (értsd pl ha álletkertezünk, ő fizeti a belépőket, én meg bent egy kajálást kettőnkre, ilyesmi) vagy egyszer ő visz valahova, utána én őt. nincs ilyen, hogy ő a férfi, és bele kell szállnia ebbe vagy abba...
karácsony, szülinap más. tavaly pl egyedi tortát csináltatott nekem, ami sztem alsó hangon volt 20 ezer forint. 3 olyan szimbólum volt a tortán, ami a világomat jelenti (kedvenc zenekar, kedvenc film és a háziállatom). én pedig a kedvenc western filmjéből egy posztert csináltattam és üvegkeretbe raktam, a nappalinkat díszíti.
ezek szerintem minőségi, jelentőségbeli ajándékok, amiknek örül az ember. amit te csinálsz, az pénz sóvárgás, figyelemhiány. gondolom mutogatnád barátnőknek te is, hogy milyen cuki a pasid amiért kifizette a felét. remélem nem vagy több 18-20 évesnél, mert felnőtt fejjel ez baromi ciki.
23L , 4 éves kapcsolat
Lehet, hogy az ő barátja milliomos, és a szilikoncicit is zsebből fizeti. De nem biztos, hogy azért mert szereti. Az ilyen nőket nevezi úgy a haverom, hogy gengszterr1banc. Akit azért tart a zsírnyakú pasija, hogy lehessen vele villogni, hogy neki ilyen luxusp..ra is van pénz. Aztán 3 évente cseréli, mint az autóit.
A te párodnak meg lehet, hogy az az egynapos kirándulás is komoly áldozat, és cserébe fél hónapig ette a vajaszsömlét.
Ez a követelőzés tényleg nagyon ciki, ha elmúltál 18. De akkor keress olyat, aki szereti pénzzel tömni a nőit.
Nem tudom miért rugózol folyton a pénzen? Pláne amiért más dolgozott meg, az ilyenek miatt bélyegezik meg a nőket, hogy csak a pénzre mennek.
Tuti, hogy ezt a kérdést is te írtad ki
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A szeretet fogalmát tessen átnézni!Elég hezagosak az ismeretek kedves!
Talán inkább valami továbbképzés finanszírozasán kéne elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!