Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a másikat nem érdekli, hogy megbántott, mit tennél?
Figyelt kérdés
Egy veszekedés során mind a ketten bántó dolgokat mondtunk a másiknak. Én többször mondtam utána, hogy sajnálom, hogy megbántottam ,ő viszont ezt nem mondta. Fogadjam ezt így el vagy jelezzem neki, hogy ez így nagyon rossz érzés nekem?2021. aug. 30. 16:32
1/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy mégis mivel bántott meg... mert ha jogos, akkor lenyelném. Ha nem, akkor elbeszélgetnék vele, hogy ez nem korrekt vagy szimpatikus hozzáállás a részéről, és ha nem gondolkozik el rajta, szakítanék.
2/4 harebell válasza:
El ne fogadd! Oké, néha megbántjuk a másikat, de ezt utána tudni kell megbeszélni.
3/4 anonim válasza:
Eleve nem kellene eljutni idáig felfokozott helyzetben sem. Nem csak a bocsánat lenne a fontos, hanem, hogy mindketten belássátok valóban, hogy hiba volt.
4/4 anonim válasza:
"...jelezzem neki, hogy ez így nagyon rossz érzés nekem":
Szerintem ez lenne a helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!