Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadhatónak kéne gondolnom, hogy a barátom a 30 éves
egyedülálló szomszéd nővel sms-ezik?
Figyelt kérdés
A barátom(23) magától mondta el,hogy athivta a szomszéd nőt egy teara..ez utan megkerdeztem mit hallgat epp es azt mondta, hogy ez a no kuldott neki playlistet miket hallgat es azt hallgatja..elkezdte keresni a playlistet es lattam, hogy egesz hosszan beszelgettek sms-ben, megkértem mutassa meg mit beszeltek,mert nekem ez kicsit fura, de nem hajlando megmutatni. Par hete volt mar problema abbol,hogy mas lanyoknak irogat es meztelen kepet kert az egyiktol.. még azt sem tudtam megbocsatani, erre most ez..es ugy tesz mintha ezzel nem lenne semmi baj, hiszen ő mondta el, hogy beszelgetnek es teara hivta. Kezdem azt hinni mar, hogy vagy en vagyok hulye vagy vele nincs rendben valami.
Szakíts vele.Aki ilyen szinten semmibe veszi a párját,az 1 féreg!
2021. aug. 29. 09:29
12/24 anonim válasza:
"3as: en is ezt kerdeztem tőle,hogy forditott esetben ez hogy esne neki vagy mit reagalna? "
Erre tőle nem kaptál választ.
És TE mit gondolsz, hogy reagálna fordított esetben?
2021. aug. 29. 09:31
13/24 A kérdező kommentje:
12es: kiakadna, de azt nem tudom,hogy szakitana-e..
2021. aug. 29. 09:35
14/24 anonim válasza:
Amíg vele maradsz és nem hagyod el, addig elfogadhatónak tartod. Ezt ő is tudja. Az orrod előtt fog megcsalni, és még te leszel a hibás. Illetve ha tudsz róla, az orrod előtt "barátkozik", az nem is lesz szerinte megcsalás.
2021. aug. 29. 09:35
15/24 anonim válasza:
Te tudod, hogy még időben, a méltóságod megőrzésével, emelt fejjel kilépsz ebből a kapcsolatból, vagy megvárod, amíg cáfolhatatlan bizonyítékod nem lesz arra, hogy megcsalt.
Meg végül is az is opció, hogy a megcsalás után is vele maradsz.
Megkérdezhetem, hogy mit értesz azon, hogy nem vagy elég erős a szakításhoz (és ezt ő is tudja)?
Mi az, ami visszatart, mi az, amitől félnél, ha szakítanál vele?
Mi az, amit nem tudnál megoldani egyedül egy ideig?
2021. aug. 29. 09:44
16/24 anonim válasza:
Az én volt! pasim is ezt csinálta... Valamiért felnéztem a badoora ahol decemberben voltam fenn utoljára, ott ismerkedtünk meg... És egy órája volt fenn amikor elmentem a boltba...persze tagadott mindent,és azt mondta, hogy rossz a telefonom :D ... hát ott tettem pontot a végére! Megmondtam hogy távozzon az életemből!
Ha belegondolunk akkor keresi a jobbat és addig van egy fix nuni.. na ezt ne!!
2021. aug. 29. 09:53
17/24 A kérdező kommentje:
15os: igen,tudja hogy nem tudnek vele szakitani..ugy ertem,hogy attol felek ha szakitok es eltelik valamennyi ido es ő elkezdene keresni meg irogatni, rettegek attol,hogy nehogy ujra osszejojjek vele. Amitol felnek az az egyedullet es hogy hianyozni fog es nem tudom meddig..Mindent meg tudnék oldani igazabol, azzal nem lenne gond..A legnagyobb baj itt mint mindig,hogy nem tudom felfogni miert nem vagyok neki eleg jo? Tudom,hogy hulye kerdes..
2021. aug. 29. 10:07
18/24 anonim válasza:
Hagyd ott. Megaláz.
2021. aug. 29. 10:15
19/24 anonim válasza:
Legalább jó lesz a hármashoz.
2021. aug. 29. 10:16
20/24 anonim válasza:
Te miért néztél fel badoora? 🤔🤔 Te se vagy jobb nála. Miért nem töröltétek magatokat mikor összejöttetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!