Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodtató kérdések pasiknak?
Elhivtok csak baratként kettesben szorakozni egy csinos nöt minden hetvegen?
Hogyan viselkedtek a női barátaitokkal akkor ha nincsen baratnőtök társaságban ill. kettesben?
Mennyire bámuljátok őt/őket beszelgetés vagy egyéb tevékenység közben?
Harcolnátok olyan nőért akinek pasija van? Ebben az esetben mi lenne a taktika? Minel többszöri tali, hoy magatokba bolondítsatok vagy egyéb?
Lássuk csak, van egy lány barátom sok sok éve mindent tudunk egymásról. Gyakran voltunk kettesben itt-ott, rendszeresen járunk együtt kajálni és van, hogy egy ágyban alszunk és sosem volt semmi, meg sem fordult a fejünkben.
Másrészt, ha van egy igazán jó Nő, tökmindegy van e pasija vagy nincs és odáig vagyok érte, akkor mindenképpen hívnám sokat magammal.
A viselkedés egyszerű, a legtermészetesebben, úgy ahogy a családommal is, hiszen így ismerheti meg az igazi Énem, ami nem jön olyan egyszerűen a felszínre.
17:04es vagyok.
Igen bejön a csaj, máskülönben én nem hívom el semerre sem kettesbe, mert abból csak félre értés volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!