Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tarssal terveznél komoly jövőt?
Ő ilyen típus. Neki ott van a helye.
Mint a kolléganőm. Ránézésre kupi van az asztalán, egy papírt nem tudsz lerakni. Senki semmihez nem nyúlhat. A látszat ellenére tökéletesen uralja a káoszt, soha semmit nem kell keresni, odanyúl és ottvan. Egy egész részleget vezet, a legfontosabb megrendeléseket személyesen nézi át, és nem emlékszem rá, hogy hibázott volna. Mikor két hétig szabin van, megáll egy multicég. 😄 Elképesztő jelenség.
De nem kellene lakótársnak, fél perc alatt kikészülnék.
Másrészt ez elég gyorsan kiderül, többnyire az összeköltözés előtt. Vagy pár hét alatt, maximum. Minél hamarabb kiderül, hogy nem illetek össze és jobb külön, annál jobb. Nem érdemes az időt pazarolni.
Elég kupis vagyok én is, engem nem zavarna.
Tisztaságnak kell lennie mindenhol, abból nem engedek, de pont nem érdekel, hogy ha egy hétig van a széken a kardigán. Ha nálatok hónapokig van egy irat az asztalon, akkor nincs ott útban. Tedd el, ha zavar.
Hat 29 vagyok és szingli.
Azert nincs senkim mert mindig ilyen hulyesegekkel a masikba kerestem a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!