Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Okozhat problémát, ha a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhat problémát, ha a nagy korkülönbség miatt (27 év), a pasi úgymond szégyelli ezt az egészet?

Figyelt kérdés

tehát a pasi 27 évvel öregebb, együtt él a 30 éves nőjével, de olyan, mintha szégyellné a kapcsolatát.

nem szeret róla beszélni, titkolja sok ember előtt, zavarban van, ha szóba kerül... csaj egykor a főiskolai tanítványa volt.

2021. aug. 25. 13:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8 tudsz szöveget értelmezni? leírtam, h. egyik fél sem vagyok.
2021. aug. 25. 15:21
 12/17 A kérdező kommentje:

9 szövegértelmezés? leírtam, h. tanítványa volt.

10 nem vagyok egyik fél sem? tudsz értőn szöveget olvasni?

2021. aug. 25. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Apam jart 22 evvel fiatalabb nivel. Ott is beszoltak nekik, apam szegyellte, nem volt hosszueletu kapcsolat
2021. aug. 25. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyelli. Lehet, hogy szorong, hogy elhagyhatja. 60-on felül már jöhetnek az eü gondok, nagyot hallás, szív, érrendszer, csökkenő libidó, prosztata problémák....
2021. aug. 25. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:

14 nem, félreérted, kifejezetten más emberek véleményétől tart.

én évek óta ismerem, és még nekem sem akart beszélni róla, kérte, hogy erről ne beszéljünk, és tökre elvörösödött, zavarba jött, mikor elmondta, h. ők ketten összejöttek.

2021. aug. 25. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Pedig vállalnia kellene a kapcsolatot. Nem úgy,hogy mindenkinek beszél róla,egyszerűen kezelje természetesen,hogy van,és Ő a párja. Számomra olyan mintha maga se tudná ezt a kapcsolatot elfogadni.
2021. aug. 25. 17:45
 17/17 A kérdező kommentje:
már többször került kínos helyzetbe, és mivel tanítványa volt, és róla mindenki tudja, h. tanár, ezért...
2021. aug. 25. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!