Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat problémát, ha a nagy korkülönbség miatt (27 év), a pasi úgymond szégyelli ezt az egészet?
tehát a pasi 27 évvel öregebb, együtt él a 30 éves nőjével, de olyan, mintha szégyellné a kapcsolatát.
nem szeret róla beszélni, titkolja sok ember előtt, zavarban van, ha szóba kerül... csaj egykor a főiskolai tanítványa volt.
Lehet, benne motoszkál a mai kor megítélése, hogy ennyi kor különbsége óriási. Ettől még nagyon lehet hűséges és szerelmes is a nőben.
Ha 30 éves a nő, akkor nem nehéz kiszámolni, hogy a férfi 57 éves. Ha a nő a Kedves Kérdező és nem a férfi, akkor egy kis önbizalmat kellene belé önteni és talán ez megoldja a problémát.
Nem a negatív kritikákat kell nézni, olvasni itt, hanem azt, hogy ezt a problémát hogyan lehet megoldani.
#2 teljesen félreérted, semmi utalás nem volt arra, hogy egy zárkózott ember lenne, aki nem szeret emberek közé járni, egyértelműen leírtam, hogy a kapcsolatát szégyelli a nagy korkülönbség miatt.
nem én vagyok se a férfi, se a nő, de ismerem őket.
#4 igen, említette, hogy előfordult, h. az apjának nézték és beszóltak nekik...
Jó, akkor sajnáld tovább magadat :D Igen, csak 14 év, de mint írtam, kb 22-23-nak tűnik. Ha bajod van a fasziddal, beszéld meg vele, mondjuk kérdezz rá, hogy hé Lajos, te szégyellsz engem? És akkor nem nekünk kell találgatni, hogy mi baja lehet vajon.
Ha ennyit kattogsz rajta, akkor keress fiatalabbat aztán csókolom.
Ezt inkább neked kéne szégyellni :D
30 évesen egy lassan nyugdíjas bácsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!