Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyakran beszél az exeiről, hozzájuk hasonlítgat. Nem mindig pozitív irányban. Ez normális?
Az önbizalnad a nullára fogja rombolni.
A végén el fogod hinni hogy egy szar senki vagy, aki örülhet hogy vele van, nélküle nem tudsz élni.
Tipikus bántalmazó.
Aki az exet emlegeti pozitív példaként, az ne csodálkozzon, ha megkapja (elég gorombán), hogy "akkor menj vissza az exedhez".
Tudomásul kell venni, hogy minden embernek mások az erősségei és a gyengeségei. Olyan nincs, hogy kicsemegézem egyikből is meg másikból is a jó tulajdonságokat.
Az más, ha valaki pont negatív példaként említi az exét: "De jó, hogy ilyen türelmesen viseled itt a várakozást a tűző Napon! Az exem már rég cirkuszolt volna."
De egy ponton túl még így is zavaró lehet az ex túl gyakori emlegetése. Nem a múltbeli partnerre, hanem a mostanira kell összpontosítani.
Ránézésre is taplóság.
De nem is értem.
Nekem magamnak nem jutott eszembe, hogy bárki ex-szel hasonlítgassam a páromat.
Pedig volt néhány, tán több is, mint helyes lett volna..
64f
Wn akkor voltam igy amikor egy rosszabb kapcsolatba léptem bele egy rosszabb pasival.
Sokkal nagyobb bajnak tűnt, kudarcnak, az exem miatti veszteség, uj élet, mint maga a szakitas.
De itt meg annyira lazán vagdalkozik mindenki, hogy szakits.
Ha vki überelli az exem es elore léptem haladtam a jövőben az exem utan, akkor lesz.rom az exem.magas ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!