Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog, hogy az asszony mindenféle rendezvényre elenged egyedül, ahová meghívnak?
Igen. Szabadulni akar tőled.
Ha szerelmes leszel legalább békén hagyod.
Aztat úgykő mondani, hogy "a zasszony", úgy-e a helyes.
Há szomorú, hogy nem enged el, "más lesz a kocsma nélküled" :(
"Ó lángolj fel a gyomrunkban, ó régi vodka s szent söröm
Térj be hozzánk drága vendég s tündököljön neonfényözön
Egyesülünk mink a szesszel, majd a zasszony hazavisz
Szesztestvér lészen minden ember s ittmaradunk zárásig"
Na, de komolyan, mi ez a kérdés, lehet erre komolyan válaszolni? Ő az anyád vagy, mi? Te vagy az Howard? Nem tilthatja meg, de az már kínos, hogy te az engedélyezésére vársz, mint egy alsótagozatos gyerek. "Mami, elmehetek inni a Pityiszékkel?"
Szerintem az normális, hogy elenged egyedül.
Az nem normális, hogy azzal a szöveggel, hogy "találd meg az igazit". Ezt ő mondja? Mert akkor érdemes lenne párkapcsolati tanácsadásra mennetek, ha nem sikerül megbeszélnetek. Vagy neki van valami önértékelési problémája, vagy kihűlt a kapcsolat, de ezt ennyiből nem lehet megmondani, és nekem úgy tűnik, hogy jól össze is vagy kavarodva. Talán, ha valaki néhány órát ezzel foglalkozna, akkor rá tudna jönni, hogy pontosan mi munkálkodik a "mélyben".
En is ezt várom. Csak h megtudjam en kellek e a baratomnak mert allando bizinytalansagban tart.
Ami már annyira felőrölt hogy ugy vagyok vele essunk akkor tul rajta minel hamarabb ha neki más kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!