Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális az, hogy a barátom ki van akadva rám mert mennék bulizni (kb. fél éve nem voltam) a barátaimmal miközben ő mindig ide oda megy, és most jött haza egy 3napos rendezvényről?
NEM
Az én pasim is pontosan ilyen. Múltkor kiakadt, mert táncoltam egy másik pasival, aki ráadásul ismerőse volt, mégpedig úgy, hogy pontosan tudja, hogy együtt nem tudunk valamiért táncolni. Majd meghalt a féltékenységtől, persze az oké, hogy a diszkóban/kocsmában más csajokkal dumál, táncol, fogdossa őket, és tavaly nyáron még egy pofont is összeszedett az egyiktől, mert túl messzire ment, és még ő volt megsértve, és nem értette, én miért mondtam erre neki azt, hogy örüljön, hogy tőlem nem kap. Persze ilyenkor azzal védekezik, hogy én előtte csináltam, ő pedig nem. Hát kösz, meg vagyok nyugodva tőle, hogy hetente végigtapizza a megye ríbancainak felét, és adja nekik a menő csávót, a hátam mögött!!! Az neki már nem logikus, hogy amit én csinálok, már csak azért is jobb, mert a szeme előtt táncsak nem mászok rá a munkatársaira, haverjaira, ismerőseire, rokonaira, vagy akár vadidegenekre... mert LÁTJA, és természetesen egyébként sem. Mert sértőnek érzi, blabla...
A barmok! Az ilyenek megérdemlik, hogy elhagyják őket, és menjenek a levesbe! (Bocsi az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!