Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi olyan kiakasztó azon, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan kiakasztó azon, ha a saját keresetemből vásárolok magamnak?

Figyelt kérdés
Jövő hét végén lesz a 10 éves középiskolai osztálytalálkozóm. Pár hónapja néztem a neten egy ruhát, amit végül megrendeltem, pénteken hozta a futár, álomgyönyörű darab, valamint rendeltem egy hozzáillő cipőt is. A ruha egy neves márka darabja, így elég drága volt (144 000 Ft), a cipőm 34 000 Ft, a párom teljesen ki van akadva, hogy lehet ennyi pénzt költeni ilyesmire, bezzeg azt beismeri, hogy nagyon csinos vagyok benne. Nem szoktam ilyen drágán vásárolni alapvetően, úgy gondolom évente egyszer megtehetem, főleg, hogy a saját, általam megkeresett pénzből vettem.

2021. aug. 23. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

9

És ha így van, akkor mi van?

Én is szeretek fürödni a tudatban, hogy így 30 éves korunkra a legtöbb elhízott, lepukkant, ráncos, és vagy nincs senkije, vagy ha van, akkor távolról sem vonzó, és tudom, hogy akár meg is csalta, én pedig top formában vagyok, jobban nézek ki, mint valaha, értelmes, nyugodt munkám van + egy teljes mértékben szeretetre, szerelemre alapuló, hosszú kapcsolatban élek egy fiatal, szexi férfival. :)

Ha osztálytalálkozó van, szeretem én is a legjobb fomámat hozni (ugyan nem méregdrága ruhára van ehhez szükségem).

Azért kárörvendek, mert anno kicsit szemetek voltak velem, páran le is néztek, és jó tudni, hogy a legtöbb irigykedik, a pasik meg a fél karjukat odaadnák értem.

2021. aug. 23. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se költenék ennyit egy ruhára, de ki se akadnék rajta.

Akkor se, ha közös kassza volna.

2021. aug. 23. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

130 ért mit tud az a ruha?

Attól hogy nyaralni nem mentél költhetted volna vmi értelmes dologra is.

Vehettél volna neki egy Makita csavrbahajtókészletet,vagy vehettél volna téli gumigarnitúrát a kocsira.

2021. aug. 23. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
13: Még néhány nyaralás és vehettek volna egy RTX3090-et használtan :D
2021. aug. 23. 20:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem szándékom senki előtt felvágni, a ruha címkéjén van csak márkajelzés, amit amúgy sem mutogatnék vagy mondanék. Kifejezetten jó közösség voltunk, számos volt osztálytársammal tartom neten a kapcsolatot, illetve néha személyesen is találkozunk, így tudunk egymásról sok mindent, az égvilágon semmi bizonyítási cél nincs bennem, ha nem lenne osztálytalálkozó, akkor is megvettem volna a ruhát és a cipőt is. Az autómra tavaly ősszel vettem új téligumit, így nem kell új :D
2021. aug. 24. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
Azért akadt ki, mert attól tart, hogyha közös kasszán lesztek majd (házasság, gyerek), akkor is rendszeresen 150 ezres ruhákat akarsz majd venni.
2021. aug. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!