Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan kiakasztó azon, ha a saját keresetemből vásárolok magamnak?
9
És ha így van, akkor mi van?
Én is szeretek fürödni a tudatban, hogy így 30 éves korunkra a legtöbb elhízott, lepukkant, ráncos, és vagy nincs senkije, vagy ha van, akkor távolról sem vonzó, és tudom, hogy akár meg is csalta, én pedig top formában vagyok, jobban nézek ki, mint valaha, értelmes, nyugodt munkám van + egy teljes mértékben szeretetre, szerelemre alapuló, hosszú kapcsolatban élek egy fiatal, szexi férfival. :)
Ha osztálytalálkozó van, szeretem én is a legjobb fomámat hozni (ugyan nem méregdrága ruhára van ehhez szükségem).
Azért kárörvendek, mert anno kicsit szemetek voltak velem, páran le is néztek, és jó tudni, hogy a legtöbb irigykedik, a pasik meg a fél karjukat odaadnák értem.
Én se költenék ennyit egy ruhára, de ki se akadnék rajta.
Akkor se, ha közös kassza volna.
130 ért mit tud az a ruha?
Attól hogy nyaralni nem mentél költhetted volna vmi értelmes dologra is.
Vehettél volna neki egy Makita csavrbahajtókészletet,vagy vehettél volna téli gumigarnitúrát a kocsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!