Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom ezek ellenére is a páromhoz? Bővebben.
hagyd el és ha igazán szeret (amit az elmondottak után kétlek) akkor rájön h mit tett és ha rájön h ez mit jelent neked és neki segítsd őt át azon h meg tudjon változni
de semmiképpen ne maradj vele!!!!!
egyre jobban elfog durvulni a helyzet
ha fáj is ezt kell tenned!!!
legalábbis ezt tenné 1 normális ember
sry mindenért de ez az igazság
A kiadványok közt olvasgass, főleg a "miért marad?" címűt.
hagyd ott.
a helyzet magáért beszél:S
megszokás... nagy úr:S
én 2 évig halogattam, míg szakítottunk, mondjuk engem meg nem üthetett volna.
Van sokmillió másik pasi.
Ennyi.
Ne aggodj, lesz meg pasi, akit nem, hogy ennyire, de JOBBAN fogsz szeretni! Teljesen biztos vagyok ebben, csak te ezt most meg nem tudod elkepzelni ...
Annak, hogy "mase lesz" orulj, masnak fogja tonkretenni az eletet (ami sajnalatos), viszont Te megszabadulsz!
Sok sikert!
2. vagyok.
Figyelj, ez "önigazolás" a pszichológiában így hívják.... Sok energiát fektettél bele 4 év alatt, és az ember vonakodik elismerni (még önmaga előtt is), hogy tévedett, és megszívta. Ezért inkább ragaszkodik a szarhoz is - amíg nem tudatosítja, és józan ésszel át nem gondolja! Inkább ismerd el, hogy tévedtél, szerencsétlenül jártál, és LÉPJ, mielőtt még jobban megsérülsz :(
Ha látnád mással - az nem féltékenység lenne, hanem az, hogy Te ennyi munkát hiába belefektettél. Nagyobb baj ne érjen, mint hogy mással kell látnod ezt az alakot (de inkább kímélje meg a sors tőle a többi nőt is)
Ha a baráti társaságotok is egy - félsz, hogy egyedül maradsz, ez is benne van a pakliban.
Ez a kapcsolat leépítette, padlóra küldte az önbizalmad _ ezért HISZED azt, hogy nem találnál mást, nem kellenél másnak, aki jobban megbecsülne (pedig dehogynem)
Nem az az érdekes, hogy a pasi mit mond, hanem hogy hogy viselkedik. Te is érzed, hogy nem kölcsönös a dolog, és ebből már úgysem lesz semmi jó.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!