Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj ha egy párnak nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy párnak nincsen közös baráti köre/társasága? Ez szakitó ok??

Figyelt kérdés
A párom szerint igy nincs jovoje a kapcsoltunknak
2021. aug. 21. 00:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A probléma az, h ő nagyon szociális velem ellentètben, plusz jóval idősebb nálam.

Nem tudok beintegrálódni a társaságába, és ez szerinte így nem párkapcsolat

2021. aug. 22. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, így már jártam én is. Képtelen volt elfogadni engem így, introvertáltként és idegesítette, hogy zárkózott vagyok. Igyekeztem nyitni is, de nekem nem az a kikapcsolódás, hogy minden másnap haverozás, hanem szeretek egyedül is lenni. Ettől még ő mehetett. Persze szakítás lett a vége (nem csak emiatt, de ez is ott volt), de amíg együtt voltunk az önbizalmam is odalett mert folyton azt éreztette velem hogy nem vagyok neki elég jó, mert nekem miért nincsenek barátaim, miért ilyen vagyok, nézzek meg másokat, miért nem tudok úgy viselkedni...

Nem, ez nem olyan lényeges szempont párkapcsolat céljából, de egyesek képtelenek belátni hogy vannak emberek akik gátlásosabbak vagy nem volt szerencséjük barátok terén. (Az enyémek idővel elmaradoztak, a legjobb pedig, akit testvéremként szerettem akkor dobott egy szó nélkül amikor barátja lett. Akkortájt egyébként már együtt voltam ezzel a pasival, és ekkor sem tanúsított felém semmiféle együttérzést, pedig iszonyúan megviselt a legjobb barátnőm elvesztése.)

2021. aug. 22. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nála az nyomósabb ok, hogy fiatalabb vagy nála és nem érzi, hogy közéjük való vagy.
2021. aug. 22. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:

13#

Igaz..pont mondta, h mennyivel jobb lenne a 10 évvel idősebb lennék, és ez is baromi rosszul esett.

2021. aug. 22. 11:14
 15/17 A kérdező kommentje:

12#

Én is mondtam neki, h felőlem nyugodtan mehet bárhova nélkülem, de neki ez se elfogadható

2021. aug. 22. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagytok egymáshoz valók.

Ez pedig alkati dolog, kortól független.

2022. márc. 14. 23:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Már nem vagyunk együtt.

Neki semmi nem volt elég jó velem kapcs ..

2022. márc. 15. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!