Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy párnak nincsen közös baráti köre/társasága? Ez szakitó ok??
A probléma az, h ő nagyon szociális velem ellentètben, plusz jóval idősebb nálam.
Nem tudok beintegrálódni a társaságába, és ez szerinte így nem párkapcsolat
Ja, így már jártam én is. Képtelen volt elfogadni engem így, introvertáltként és idegesítette, hogy zárkózott vagyok. Igyekeztem nyitni is, de nekem nem az a kikapcsolódás, hogy minden másnap haverozás, hanem szeretek egyedül is lenni. Ettől még ő mehetett. Persze szakítás lett a vége (nem csak emiatt, de ez is ott volt), de amíg együtt voltunk az önbizalmam is odalett mert folyton azt éreztette velem hogy nem vagyok neki elég jó, mert nekem miért nincsenek barátaim, miért ilyen vagyok, nézzek meg másokat, miért nem tudok úgy viselkedni...
Nem, ez nem olyan lényeges szempont párkapcsolat céljából, de egyesek képtelenek belátni hogy vannak emberek akik gátlásosabbak vagy nem volt szerencséjük barátok terén. (Az enyémek idővel elmaradoztak, a legjobb pedig, akit testvéremként szerettem akkor dobott egy szó nélkül amikor barátja lett. Akkortájt egyébként már együtt voltam ezzel a pasival, és ekkor sem tanúsított felém semmiféle együttérzést, pedig iszonyúan megviselt a legjobb barátnőm elvesztése.)
13#
Igaz..pont mondta, h mennyivel jobb lenne a 10 évvel idősebb lennék, és ez is baromi rosszul esett.
12#
Én is mondtam neki, h felőlem nyugodtan mehet bárhova nélkülem, de neki ez se elfogadható
Nem vagytok egymáshoz valók.
Ez pedig alkati dolog, kortól független.
Már nem vagyunk együtt.
Neki semmi nem volt elég jó velem kapcs ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!