Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsen baráti társaságom.(?)

Nincsen baráti társaságom.(?)

Figyelt kérdés
Nagyon sok barátom van szerencsére, de több helyről lettek "összeszedve". Általános, gimi, diákmunka, egyetem. Mégis annyira hiányzik, hogy legyen egy baráti társaságom, akikkel össze lehet jönni, együtt játszani, szórakozni. Hogyan alakulnak ki ezek a társaságok?
2021. ápr. 18. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jól csinálod, így kell. Ahol többen vannak mint 2 fő, ott mindig lesz probléma idővel, mert valakivel vagy valamivel bajuk lesz. Ha külön kezeled a barátaid, kettesben találkozol velük, egymásról nem is tudnak, ulyen probléma nem tud kialakulni.
2021. ápr. 18. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, de nekem jó így. A sok közös ismerős csak pletykák, konfliktusok forrása. Soha nem vágytam úgymond "bandázásra". Sokkal minőségibb beszélgetést lehet folytatni kettesben, vagy hármasban mint egy 4-5, vagy több fős csoportban.
2021. ápr. 18. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!