Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van megsértődve ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van megsértődve ezen?

Figyelt kérdés

Én olyan vagyok akinek kétszer lehet nemet mondani utána már nem kérem meg semmire, nem veszek össze vele csak nem veszem számításba őt mikor esetleg segítségre van szükségem, illetve az olyannal se foglalkozok aki elkezdi hogy annyi dolgom van( de tudom hogy nincs, vagy esetleg ha van is nem szorítja be a napjába h pl előbb kel picit v később fekszik kicsit h az ő munkája is meglegyen.)

Na barátnőm is ilyen. Nem egyszer kértem meg és beintett, (holott én ha megkér segítek, sőt kérés nélkül is ha látom hogy elkél a segítség és ilyenkor nem azzal foglalkozok hogy az én dolgaimmal mi van..majd kékek előbb v fekszek később h befejezzem a sajátom miután az övéis megvan).

Még az apró dolgokba se segít ami mondjuk max fél óra..jön az annyi dolgom van szöveg de pl kényelmesen felkel későn stb..meg hogy ő biztos nem csinálja ezt meg azt..

2021. aug. 19. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Te tobbet beleraksz a kapcsolatba es ez mar most latszik, hazassagot ne tervezz
2021. aug. 19. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd ott a p.csába. Ez változni nem fog.
2021. aug. 19. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tervezel vele, ő nem tervez veled, nem támogatjátok egymást. Nincs kommunikáció, nincs tisztelet, nincs törődés. Ebből következik, hogy nincs szerelem se.

Nem értem, hogy miért nevezed ezt kapcsolatnak. Ti lakótársak vagytok.

Fogadok, hogy szex sincs. Kitaláltam?

2021. aug. 19. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De most mi van? Ki van miatt megsèrtődve?
2021. aug. 19. 23:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Barátnőm van azon megsertodve vagy legalábbis nem esik jól neki hogy nem bennem nem merül fel hogy szóljak neki hogy kell segítség..de persze azt nem érti miért van ez hiába mondtam neki sokszor..
2021. aug. 20. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Milyen jellegű segítsègek ezek?
2021. aug. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!