Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség. Mi lenne a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Előre letisztázom : önbizalomhiányos vagyok, nem szeretném ha ezért lehordanátok.

Több mint 2éves kapcsolatom van, a pasim a kapcsolat legelején tett olyat ami miatt nem tudtam benne bízni, és most sem. Kb 1évig titkoltam, h nem bízok benne, azért, h ne bántsam, de később egyre inkább kitört belőlem, ma már sajnos jeleneteket rendezek. Nagyon szeretem, és ezt leszámítva, minden tökéletes, és jó, imádjuk egymást, rengeteget vagyunk együtt, soha nem unatkozunk. Remek pár vagyunk tényleg, nagyon sokan irigyek ránk. De viszont már egyre inkább kezdek elkeseredni, h nálam ezekszerint egyszeri a bizalom, és nem tudom helyre tenni ezt a bizalom dolgot. Most a barátom gólyatáborban van, előtte kidobtam, egyrészt azért mert nem tudtam benne bízni, és félek, h megint csalódást okoz, másrészt azért, h neki ne kelljen tovább folytatnia ezt a "beteg kapcsolatott", és ne szenvedjen mellettem. Már 3.ik napja nem beszéltünk, rettenetesen hiányzik vele akarok lenni, és szeretgetni, viszont félek attól is, h megcsal. Probáljak erős lenni és végleg megszakítani vele a kapcsolatott, h neki jó legyen, és én meg ne hisztizzek, meg ne gyötrödjek azon, h megcsal-e vagy sem, vagy folytassuk, és várjuk a csodát, hátha egy nap rájövök, h csak én kellek neki? Komolyan nem tudom mit tegyek. Szükségem van rá, és úgy érzem, h neki is rám, de az utobbi időben rengeteget veszekedtünk azon, h elmegy /elment gólyatáborba.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 29. 21:34
 1/5 A kérdező kommentje:
és bocsi, h ilyen hosszű :$
2010. aug. 29. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
mit tett (bovebben a baratod), amiert nem tudsz megbizni benne?
2010. aug. 29. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
hát sokat hazudott magáról, elhagyott a barátnőmért... És ő az a tipikus csajozos pasi, nagyon erőteljes a kisugárzása. És előttem falta a nőket, és mellettem is a kapcsolatunk elején flörtölt barátnőimmel. (persze ő ezt nem vette észre) Azóta én meg inkább nem mutatom be a barátnőknek. Biztos ami biztos. :$
2010. aug. 29. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
hat,en sem nagyon biznek meg 1 olyanban,aki a baratommal / baratnommel kikezd esetlek flortol,de azert mindenkinek jar 1 masodik vagy harmadik esej.Az osszejovesetek elloti csajozasrol csak annyit,hogy lehet,hogy azert csinalta,mert nem tuda ,tudhatta ,hogy a dolog mennyire biztos.Probalj meg vele ujra osszejonni,es ha nem megy,akkor hagyd a dolgot es alj tovabb.
2010. aug. 29. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb probléma az,hogy nem lett ez az egész ideje korán letisztázva,megbeszélve.Én szeretek mindent megvitatni a társammal,bármennyire is nehéz,akkor is szóba hozni valamit,hogy elkerüljük a félreértéseket vagy legközelebb kiküszöböljük az adott bajt és hogy megbízhassunk egymásban,tudjuk,hogy mi zajlik a másik lelkében.Nektek is le kéne ülni békésen és megtárgyalni,hogy kinek mi a baja.Türelmesen,megértően,nem veszekedve.A szeretethez feltétlenül hozzátartozik a bizalom és az őszinteség!Ha valamelyik nincs meg,akkor ott nagy gubanc van.
2010. aug. 30. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!