Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihasznál engem? Létezik hogy valaki Pesten
él és évek óta nem talál munkát?
Figyelt kérdés
Mindent én fizetek, az anyjával él. Évek óta ez megy. Azzal jön hogy az fizessen akinek pénze van. Munkája nincs már évek óta. Azzal jön hogy nem talál munkát nem kell sehova. Bpn él, azért nehogy már.
Szerintetek is kihasznál és talált volna már munkát ha akart volna? Létezik hogy tényleg ne hívnák vissza sehonnan?
Hogy bírhatnám változásra mert már nem sokáig bírom. Nem lennének nekem nagy igényeim meg nem vagyok pénzéhes de ez amit ő művel velem már sok.
Ne időt adj neki, hanem rakd ki most! Utána irány a pszichológus, hogy legközelebbi kapcsolatodban ne legyél újra lábtörlő. Inkább hozzád illő férfit keress, aki megbecsül és társad lehet az életben. Nincs annál csúnyább, amikor egy nő nem társsal köti össze az életét, hanem egy egy nagyra nőtt gyerekkel. Mi lenne, ha a párod is annyit tenne bele érzelmileg, anyagilag egy kapcsolatba, mint te?
2021. aug. 19. 11:48
43/71 A kérdező kommentje:
amikor felvetettem neki hogy ő semmit nem ad bele ebbe a kapcsolatba akkor az volt a válasza hogy "mit kérsz? mi kéne? én mindent megcsinálok amit te kérsz" ááá szar ez az egész.
2021. aug. 19. 11:50
44/71 anonim válasza:
Miért nem hagytad még el? Te ugyanolyan hibás vagy ebben, ha még mindig nem változtatsz
Értelmes ember 1 hónap alatt talál munkát.
2021. aug. 19. 11:51
45/71 A kérdező kommentje:
sokat gondolkozom az öngyilkosságon is mert az életem egy igazi szar minden értelemben (ez csak egy dolog amúgy tudnék ennél sokkal hajmeresztőbbeket is mesélni amik velem történnek akár családban vagy más téren, csak azért nem tudom megtenni mert valakiknek ezzel nagy fájdalmat okoznék
2021. aug. 19. 11:53
46/71 anonim válasza:
Szar az életed most, de nem tudod, hogy a jövőben mi vár rád. Még akár 40 50 évesen is lehet új életet kezdeni, sok jó dolog történhet még veled.
Anyagi gondjaid nincsenek ezek szerint. Sokan cserélnének veled, hidd el.
2021. aug. 19. 12:05
47/71 A kérdező kommentje:
az igaz. nem vagyok kő gazdag de 5 kilót megkeresem havonta, alap szinten. azért árulom el ezt így mert anonim oldal soha senki nem fogja megtudni ki vagyok
2021. aug. 19. 12:06
48/71 anonim válasza:
szerintem nekünk járnunk kéne, jobb arc leszek mint a jelenlegi
2021. aug. 19. 12:08
49/71 anonim válasza:
Nagy király a srác. XD
2021. aug. 19. 12:11
50/71 anonim válasza:
Ja, ha a másik oldalról nézzük, akkor ez a faszi nagyon ügyes, végül is esze az van bőven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!