Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alszik állandóan mellettem?
#10. Itt viszont szerintem nem erről van szó.
Nem az a baja a kérdezőnek, hogy szex után elalszik a párja. Ha normális, tartalmas kapcsolat lenne köztük, akkor aranyosnak tartaná maximum. De ők csak ennyit csinálnak egymással, és ez tök jogos, hogy nem elég a nőnek.
"szex után mellettem elalszik. "
Nem mi?
Legutobb már inkabb hazamegy aludni szex utan mert ezen pattog a párja.
Én is el szoktam aludni után (nő vagyok) de haza nem mentem azért :) mikor még nem együtt éltünk.
Nyilván nem ez a fő gond vele. Hanem hogy így is alig vagytok együtt, de semmi program veled - szex, szundi vagy haza. Ez szexkapcsolat. Mondani mondhat bármit, a tények viszont ezek.
Szeretnék vele közös programokat csinálni, de vele nem lehet."
Nem érdekli a te személyiséged, érdeklődési köröd és ezt még palástolni sem próbálja. Kapcsolatilag nem illetek össze.
Fú micsoda sz..r emlékek törtek fel bennem e kérdést olvasva...
Az exem a 2 évet konkrétan végigaludta,amikor velem volt. Eljött, és max 1óra ébrenlét után bealudt.
Jött a hülye kifogásokkal, hogy a melóban elfárad (kényelmes irodai munka), keveset aludt, meg hogy neki mindig pörög az agya a tervein és az ilyen üresjáratokban (velem együtt lenni!) egyszerűen elalszik.
Sajnos én is vígasztaltam magam hogy ő ilyen, stb, de nem ez nagyon nem normális, főleg húszonévesen.
Mint kiderült, ismerkedni másokkal nagyon is ráért, akár egész éjjel, hajnalok hajnalán regizett társkeresőre, nálam ostobánál meg kipihente a ‘fáradalmakat’ ...
Jelenleg már férjezett vagyok, a férjem totál más, aktív, megbízható, mindent megteszünk egymásért.
Azt mondom merj lépni és még most, időben, mert ilyen üres kapcsolatokra túl rövid az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!