Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért alszik állandóan mellettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alszik állandóan mellettem?

Figyelt kérdés
Hetente 2-szer tudunk csak találkozni. De ezt a kis időt is azzal tölti, hogy szex után mellettem elalszik. Azt mondja azért, mert fáradt a munkába. De ahhoz nem fáradt, hogy kora reggel is akár horgászni menjen, vagy a haverokkal csavarogni. Nekem ez rosszul esik, már arra is gondoltam, hogy már rám unt, de azt mondja nem. Vagy azt csinálja hogy szexelünk, és nem sokkal utána már megy is haza. Én meg nem azért akarok vele időt tölteni, hogy csak szexelünk utána meg aludjon.
2021. aug. 17. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

#10. Itt viszont szerintem nem erről van szó.

Nem az a baja a kérdezőnek, hogy szex után elalszik a párja. Ha normális, tartalmas kapcsolat lenne köztük, akkor aranyosnak tartaná maximum. De ők csak ennyit csinálnak egymással, és ez tök jogos, hogy nem elég a nőnek.

2021. aug. 17. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:

"szex után mellettem elalszik. "

Nem mi?

Legutobb már inkabb hazamegy aludni szex utan mert ezen pattog a párja.

2021. aug. 17. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is el szoktam aludni után (nő vagyok) de haza nem mentem azért :) mikor még nem együtt éltünk.

Nyilván nem ez a fő gond vele. Hanem hogy így is alig vagytok együtt, de semmi program veled - szex, szundi vagy haza. Ez szexkapcsolat. Mondani mondhat bármit, a tények viszont ezek.

2021. aug. 17. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék vele közös programokat csinálni, de vele nem lehet."

Nem érdekli a te személyiséged, érdeklődési köröd és ezt még palástolni sem próbálja. Kapcsolatilag nem illetek össze.

2021. aug. 17. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Fú micsoda sz..r emlékek törtek fel bennem e kérdést olvasva...

Az exem a 2 évet konkrétan végigaludta,amikor velem volt. Eljött, és max 1óra ébrenlét után bealudt.

Jött a hülye kifogásokkal, hogy a melóban elfárad (kényelmes irodai munka), keveset aludt, meg hogy neki mindig pörög az agya a tervein és az ilyen üresjáratokban (velem együtt lenni!) egyszerűen elalszik.

Sajnos én is vígasztaltam magam hogy ő ilyen, stb, de nem ez nagyon nem normális, főleg húszonévesen.

Mint kiderült, ismerkedni másokkal nagyon is ráért, akár egész éjjel, hajnalok hajnalán regizett társkeresőre, nálam ostobánál meg kipihente a ‘fáradalmakat’ ...

Jelenleg már férjezett vagyok, a férjem totál más, aktív, megbízható, mindent megteszünk egymásért.

Azt mondom merj lépni és még most, időben, mert ilyen üres kapcsolatokra túl rövid az élet.

2021. aug. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!