Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem látok érzéseket a barátomo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látok érzéseket a barátomon. Lazán elvan nelkulem is, intezi a dolgait amikor en vagyok beutemezve velem foglalkozik, aztan intezi tovabb a dolgait stb. Ez változhat?

Figyelt kérdés

Nem eroltet összeköltözést, nincs benne az a mardosó hiány amikor nem vagyunk egyutt, elfogaxja lazán hogy oke x nap mulva tudunk csak egyutt lenni, nem chatelgetunk mert dolga van, csinálja a kis életét nelkulem egyedul, sőt arra buszke hogy milyen nagy szabadságot ad nekem azzal hogy alig vagyunk egyutt es azt csinálok amit akarok.

Ha egyutt vagyunk 2 nap szex fagyizás ebed es lehet haza menni pá.

Eleinte benne volt a tűz velem akart élni állandoan keresett de nem tudtam költözest vállalni, azota meg lehűlt lecsillapodott és ez van.

Amibol én elhanyagolva érzem sőt vasárnaponként meg ugy mintha kidobtak volna hogy lehet hazamenni, ha nem akarok akkor meg szabályosan zavarom mert ő teregetni akar meg az ilyen azintű dolgaival foglalkozni es menjek már haza.

2021. aug. 17. 11:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nem jo ez neked....
2021. aug. 17. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!