Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem a barátom alig foglalkozik velem? Vagy csak én fújom fel az egészet?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején mindig éreztette mennyire fontos vagyok, most ezt már annyira nem érzem. 6 hónapja tart a kapcsolatunk. Az elején mindig bókolt nekem, már meg alig-alig. Már olyan mintha az se számítana neki, hogy én nekem is jó legyen az ágyban. Nemrég szexeltünk, és ő hamarabb elment, és be sem akarta az ujjával fejezni. Sőt volt úgy hogy én kézzel kielégítettem, de ő engem nem utána. Elmentünk valahová, nem zárt helyre, hanem a természetbe, akkor is azt mondta hogy nem volt a legjobb dolog. Elmondtam neki hogy megjött a menstruációm, és nem jött el hozzám, azt mondta dolga akadt, nem tudom hogy emiatt nem jött el.

Beszéltünk egy dologról, és ő azt mondta, hogy ő nem szeretné, ha az megcsinálnám. Ez egy olyan dolog amiben fejlődhetnék. Heti egyszer találkozunk. Valamikor megígéri hogy telefonál, aztán még sem teszi. De ha meg én hívom akkor nem veszi fel a telefont, még akkor sem ha amúgy ritkán hívom. Azt mondja ő szeret engem hívni.

2021. máj. 10. 21:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Egy önző bunkó, akit márm rég ki kellett volna dobnod.
2021. máj. 10. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Miért vagy ilyen tahóval? Egyetlen más férfi sincs a közelben?
2021. máj. 10. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez engem is érdekelne. Miért vagy vele ?Telefonon nem elérhető ,nincs közös program ,nem bókol nem szeretget,egy tuskó a szexben. Miért vagy vele ?
2021. máj. 10. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan ebben a cipőben jártam és én tegnao szakítottam, mert többet sírtam a kapcsolatban mint mosolyogtam. Nekem is mindig azt mondta ha problemam volt hogy majd felhiv de sose tette, eloszor heti 1x talalkoztunk majd 2 hetente 1x es van hogy meg nem is chateltunk es napokra eltűnt én nagyon összeomlottam ebben, remélem nálad még nem ilyen vészes a helyzet, szerintem legyél őszinte vele és mondd el ezeket neki, ha nem változik semmit akkor sajnos nem is fog:(
2021. máj. 10. 21:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Szokott bókolni, meg szeretgetni is, de már mintha nem annyira mint az elején. Pedig már figyelmeztettem is. Azt mondta akkor, hogy a munkája néha rossz azért. Valahogy nem értem, hogy miért pont én kellek eléggé senkinek, mert nem ez az első alkalom, hogy belőlem kiábrándulnak. Pedig nem akaszkodok a barátomra sem.
2021. máj. 10. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel és egyáltalán nem esik nehezemre bókolni, dicsérni. A szexben meg legyen már alap, hogy kielégít a másik.

Ha 6 hónap alatt eljut odáig egy kapcsolat, mintha egy hosszú ideje tartó rossz házasság lenne, akkor ideje továbblépni.

2021. máj. 10. 21:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő vele mindennap beszélünk, ha máshol nem, akkor Facebookon, de akkor is olyan mintha nem is érdekelné, mi van velem, mert szinte csak én kérdezek.
2021. máj. 10. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem lesz jobb, kérdező. Akármi is az ok: nem érdekli, hogy vagy, nem elégít ki (konkrétan leszarja, hogy neked örömet szerez-e) stb.

Ezen nincs mit agyalni.

2021. máj. 10. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Mivel szereted ezért nagyon nehéz lesz beismeri és elfogadni,hogy ha annak ellenére nem változik hogy te már mondtad neki nem is fog. Neked kell döntened hogy szenvedsz inkább a kapcsolatban vagy szenvedsz inkább pár napot/hetet/honapot azért hogy szakítottál vele, amivel esélyt adsz egy másik embernek hogy jobban szeressen
2021. máj. 10. 21:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy én utána nagyon nehezen találnék valakit, mivel eddig is nehezen jöttek össze nekem a kapcsolatok.
2021. máj. 10. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!