Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem a barátom alig foglalkozik velem? Vagy csak én fújom fel az egészet?

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején mindig éreztette mennyire fontos vagyok, most ezt már annyira nem érzem. 6 hónapja tart a kapcsolatunk. Az elején mindig bókolt nekem, már meg alig-alig. Már olyan mintha az se számítana neki, hogy én nekem is jó legyen az ágyban. Nemrég szexeltünk, és ő hamarabb elment, és be sem akarta az ujjával fejezni. Sőt volt úgy hogy én kézzel kielégítettem, de ő engem nem utána. Elmentünk valahová, nem zárt helyre, hanem a természetbe, akkor is azt mondta hogy nem volt a legjobb dolog. Elmondtam neki hogy megjött a menstruációm, és nem jött el hozzám, azt mondta dolga akadt, nem tudom hogy emiatt nem jött el.

Beszéltünk egy dologról, és ő azt mondta, hogy ő nem szeretné, ha az megcsinálnám. Ez egy olyan dolog amiben fejlődhetnék. Heti egyszer találkozunk. Valamikor megígéri hogy telefonál, aztán még sem teszi. De ha meg én hívom akkor nem veszi fel a telefont, még akkor sem ha amúgy ritkán hívom. Azt mondja ő szeret engem hívni.

2021. máj. 10. 21:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Eljön az a pont, amikor rájössz jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Higyj nekem!

A kapcsolatfüggőség jobban mérgezi a lelket, mint az egyedüllét.

De ameddig nem elviselhetetlenül rossz, úgysem szakítanak az emberek.

2021. máj. 10. 22:29
 12/13 tiril ***** válasza:

Kérdező te csak elvagy ebben a kapcsolatban vagy teszel is érte valamit? Es ezt minden rossz szándék nélkül kérdezem. El is mondom hogy miért.

Volt egy lány akivel minden jól alakult, de miután kijelentettük, hogy együtt vagyunk, mintha megnyugodott volna és belustult. Ezzel számomra aztán egy ido után unalmassá vált az egész, mindig én jártam hozzá, o nem vette a fáradtságot hogy jöjjön hozzám, elvolt mint hal a szatyorban. Persze a szakításkor azt mondta hogy nagyon szeret és szerelmes volt belém amit egyáltalán már nem éreztetett velem.

Szóval ha elvárod a barátodtól hogy gürizzen a kapcsolatért és szórakoztasson de te cserebe nem nagyon fektetsz bele se időt se energiát csak várod mindig h jöjjön és stb. akkor nem csodálkozom hogy így viselkedik.

Viszont ha kölcsönös es oda-vissza működik a dolog, akkor ahogy az előzőek is írták a párod egy bunkó.

2021. máj. 11. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem olyan, mint az elején? Fél éve vagytok együtt, basszus, ez még pont az eleje.
2021. máj. 11. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!