Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, ha a barátom beleakart nézni a telefonomba és nem hagytam?

Figyelt kérdés
Ma arra volt kíváncsi, hogy a testvéremmel miről beszélek. Nem róla volt szó. Azt mondta mutassam meg neki, de nem voltam hajlandó. Gondoltam ennyi kis titok nekem is jár. Erre teljesen besértődött.
2021. aug. 16. 21:59
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
52%
Jól tetted. Az én telefonomat is kizárólag én láthatom, illetve Orbán Viktor a Pegasus programmal.
2021. aug. 16. 23:10
 12/28 anonim ***** válasza:
#9: És milyen okból néz bele? Mi motíválja? Nem bízik benned, (hím)r.bancnak, csak mert ha biztos lenne abban, hogy nem kavarsz senkivel, akkor mi érdekelné?
2021. aug. 16. 23:37
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Én nem akarom, hogy a testvérem megmutassa a barátjának, amiket beszélünk, mert nem vagyok vele olyan kapcsolatban.
2021. aug. 17. 00:17
 14/28 anonim ***** válasza:

Érdekes! Ha egy férfi nem mutatja meg a kíváncsi nőnek, akkor gyökeresen más a véleményetek ?

Miért is?

2021. aug. 17. 05:26
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem venném jó néven én sem, biztos rákérdeznék automatikusan, hogy mi a baja vagy honnan jött ez neki... De megmutatnám neki. Megnézi, megnyugszik, hogy nincs ott semmi, amiről ne tudna, aztán beszélgetünk arról, hogy mit érez, ami miatt ez most ezt hozta ki belőle. Valami oka biztos van ennek a bizalmatlanságnak és miután tisztáztuk, hogy nem az, hogy volt oka rá (mert láthatta), akkor beszélhetünk arról, hogy mi más.

Tőlem még nem kértek ilyet, de alapvetően rögzítve van az ujjlenyomata az én telómba és néha az enyémet használja, ha az övé nincs a közelben és valamire gyorsan rá akar keresni vagy valamit akar mutatni.

Én érezném magam a legszánalmasabban, ha ilyenkor felpattannék, mint valami idegbeteg vagy el akarnám venni tőle. :D

2021. aug. 17. 05:54
 16/28 anonim ***** válasza:
61%
Akik mutogatják a párjaiknak: a barátaitok tudnak róla, hogy amit írnak nektek, az nem marad meg kettőtök közt? Tehát szóltatok előre, vagy magától értetődő, általános szabály, hogy ha olyannak írsz, aki kapcsolatban van, annak a párja is olvasgatja, amit írsz?
2021. aug. 17. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
Van titkod? Akkor gáz. Ha nincs, akkor mit parázol?
2021. aug. 17. 13:08
 18/28 anonim ***** válasza:
16: igen, tudják. Közös a baráti körünk és mindenki tudja, hogy a köztünk marad nem vonatkozik arra, hogy nem mondhatom el a páromnak.
2021. aug. 17. 13:49
 19/28 anonim ***** válasza:

A párom a magánéletem. Ennél "magánabb" élet csak a fejemben van. Ha nem így lenne, nem költöztem volna vele össze és nem kötöttem volna vele össze az életem. Nem látom értelmét így privát szféráról papolni, gyakorlatilag arra mondtunk igent egymásnak, hogy egymás életének részesei vagyunk teljes mértékben.

Hülye lennék elzárni dolgokat előle.

2021. aug. 17. 13:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Akkor innentől időjárás, mit főztem, és a hírek lesznek a témáim. :D
2021. aug. 17. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!