Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, ha a barátom beleakart nézni a telefonomba és nem hagytam?

Figyelt kérdés
Ma arra volt kíváncsi, hogy a testvéremmel miről beszélek. Nem róla volt szó. Azt mondta mutassam meg neki, de nem voltam hajlandó. Gondoltam ennyi kis titok nekem is jár. Erre teljesen besértődött.
2021. aug. 16. 21:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy hibás. Létezik olyan, hogy privát szféra.
2021. aug. 16. 22:04
 2/28 anonim ***** válasza:
24%
Tuti azért nem mutattad meg, mert masik kanról beszéltetek
2021. aug. 16. 22:04
 3/28 anonim ***** válasza:
82%
nem vagy hibás. Ő viszont igen, hogy kicsit se bízik benned.
2021. aug. 16. 22:07
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem. És semmi köze ahhoz, amit a testvéreddel beszélsz.
2021. aug. 16. 22:09
 5/28 anonim ***** válasza:
76%

nekem mindkét oldal furcsa, az is hogy kíváncsi rá és az is ha nem mutatod meg; a másik oldalról viszont ugyanilyen fura: miért lenne kíváncsi meg mégis miért mutatnád meg

saját példával élve engem nem azvar ha a barátom akár minden chatemet végigolvassa, de őt nagyon zavarja ha odanézek akár. nekünk ez í]y jó és nem problémázunk

2021. aug. 16. 22:17
 6/28 anonim ***** válasza:
97%

Barátom állandoan betegesen csekkolta a telomat es feltekeny.

Kiderult hogy ő maga chatelget ismerkedik..

2021. aug. 16. 22:27
 7/28 anonim ***** válasza:
38%
Ha nincs mit titkolni akkor miért ne mutathatnád meg?
2021. aug. 16. 22:33
 8/28 anonim ***** válasza:
67%
#7: Semmi köze hozzá. Nálam kizárt az ok nélkül féltékenykedő és kontroll má niás, ellenőrízgető pasi is.
2021. aug. 16. 22:36
 9/28 anonim ***** válasza:
56%

Pont ez az, hogy ha nincs titok a telefonban, akkor nem félti ennyire. Akkor nincs a "semmi köze hozzá" dolog. Sőt, gyanús az, aki ennyire görcsösen ellene van.

Az én telefonomat pl akkor nézi meg amikor akarja a párom. Mert mit titkoljam előle? Nem kezdek ki senkivel, nincsenek képek se semmi más másokról. Se like sehol másokra. Akkor miért is lenne nekem titkolnivalóm?

2021. aug. 16. 22:41
 10/28 anonim ***** válasza:
En speciel a gyk ostobaságaim miatt csupán se mutatom meg a telom.
2021. aug. 16. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!