Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem az egyik barátom?
Mindketten kapcsolatban élünk évek óta, egy képzésen ismertük meg egymást és azóta jóban vagyunk. Ismerjük egymás párját, én kedvelem a barátnőjét, de nem túl szoros a kapcsolatunk, ő meg a párom legjobb barátja lett szinte.
A barátnője nagyon sokszor nem jön velünk, de mi gyakran lógunk hárman vagy a többi közös ismerősünkkel együtt, együtt járunk edzeni is és vannak más közös programok is, mert közel lakunk egymáshoz.
Eleinte nagyon kedveltem, úgy viselkedett velem, ahogy a többiek is a csapatból (de ők azóta is), de mostanában néha nagyon megalázóan tud velem bánni és rólam beszélni. Beszéltem erről a párommal is és már neki is feltűnt.
A párom néha bókol nekem poénosan mások előtt is, semmi nyáltenger, csak kifejezi a tetszését. Erre általában ennek a srácnak nem az a reakciója, hogy mosolyog és ránk hagyja, mint mindenki más vagy esetleg beszól, hogy menjetek szobára, hanem tesz valami olyan kijelentést, amivel kifejezi azt, hogy nem tetszem neki vagy neki mennyivel jobb az, ami otthon várja. Nem is szeretnék tetszeni, soha nem is gondoltam ilyesmire, mégis rosszulesik, hogy így az orrom alá dörgöli ezt, mintha olyan baromi ronda lennék, pedig senki sem kérdezte. Múltkor például szó volt arról, hogy az egyik barátunk inkább velünk jött még úgy is, hogy a barátnője nem akarta és hogy ez mennyire elfogadhatatlan. Ennek kapcsán csak úgy megjegyezte nekem, hogy nehogy azt hidd, hogy én a te pártod fognám, ha ellenkeznél XY-al (a barátnője). Mi csak pislogtunk, hogy hogy jön ez ide és egyébként is, ismer már annyira, hogy tudja, sosem várnék ilyet. Mondtam is neki, hogy sosem feltételeztem, de továbbra is csak azt hajtogatta, hogy ne is.
Néha szoktunk a barátokkal egymás között szándékosan félreérthetően fogalmazni dolgokban, akkor is el szokott kezdeni magyarázkodni, de csak ha én poénkodok vele. Ha a fiúk, akkor nem zavarja, még rá is játszik, de velem teljesen elutasító, pedig tudja, hogy nem azért mondom neki, mert flörtölni akarok vele.
Múltkor elugrottunk boltba kettesben az egyik baráti összejövetel előtt és ott is hisztizett meg alkudozott, hogy menjen inkább a párom velem vagy menjünk hármasban. Baszki, csak chipsért mentünk a sarki közértbe, tisztára megalázó volt számomra, hogy ennyire zavarja, ha velem kettesben marad. Semmi előzménye nincs ennek a viselkedésének, amiről tudnék.
Néha úgy viselkedik, mintha nyomulnék rá és próbálna durván lekoptatni, holott csak ugyanolyan kedves és közvetlen vagyok vele, mint bármelyik barátommal és mint amilyen mindig is voltam. És ott a párom általában velük és szerinte sem lépek át semmilyen határt, csak ő b.ziskodik, mégis olyan bunkó tud velem lenni ez az ember, mintha azt próbálná megértetni velem, hogy esélyem sincs nála...
Volt, amikor együtt kirándultunk és akartam adni neki az italomból, mert az övé elfogyott és elküldött a fenébe, hogy megvárja, amíg a barátnője odaér és majd abból iszik. Aztán végül a páromtól elfogadta, de tőlem akkor sem.
És csomó ilyen apró, de annál irritálóbb dolgok.
A másik oldalról meg forog más nők után, megjegyzéseket tesz a páromnak más lányokról, akiket lát néha, hogy milyen szépek vagy hogy nincs rajtuk melltartó. Párom rá szokta hagyni az ilyen dolgokat, neki inkább az nem fér bele és az zavarja, hogy a srác a barátnője mellett így viselkedik. Meg csomószor beszél arról, hogy mit csinálna, ha szakítanának. De ha így viselkedik, miért kell magyarázkodni meg ellökdösni engem, aki aztán nyilvánvalóan csak baráti szeretetből olyan vele, amilyen és ezt mások is látják?
Nem mertem beszélni vele erről még, mert féltem, hogy tiszta hülyének néz meg nem is tudom, hogyan hozzam ezt fel. Csak szeretném tudni, mi jár a fejében, mikor ennyire le akar rázni, mikor pedig kérdezem, hogy valami baja van-e velem, határozottan nemmel válaszol és nem is érti, hogy miért kérdezem. :/
Néha pedig tényleg úgy érzem, mintha minden közös barátunkkal jobban lenne, csak engem kerül vagy minek nevezzem ezt... Pedig nem szolgáltam rá, nem lettem más semmivel, semmiben. Tényleg csak az a bajom, hogy a lehúzásommal akar érvelni a saját nője és a hűsége mellett. De erre semmi szükség.
Más lány nincs a társaságban rajtam kívül.
Így van, ahogy az 1-es mondja!
Tetszel neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!