Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalan féltékenységet hova tegyek magamban? Ez miatt folyamat rettegés a kapcsolatom.
A féltékenykedő fél szemében persze nem alaptalan feltekenység.
A másik szemében aki szeret imád hű es korrekt, viszont az.
A féltékenykedő hajlamos nem komolyam venni a másikat ilyenek miatt es kifelé kacsintgatni a kapcsolatbol(amit maximálisan letagad)
Így a másik fél folyamat rettegésben él hogy amiert a párja nem bízik benne, így a párja el akarja hagyni, vagy lecseréli, nem tart ki mellette mert elítéli hogy nem valo normalis kapcsoatra. A valoságban viszont de.
Leegyszerűsítve:
Az egyik azt feltételezi a másikrol hogy kapcsolatra alkalmatlan, neki nem felel meg.
A másik ez miatt nem győz bizonyitani, de az elso fél semmit nem hisz el.
Így sanszos a szakítás ugy, hogy teljesen ártatlanul van elhagyva vki.(az elhagyó fél szerint meg igenis "bűnös")
Az ártatlan hogyan dolgozza ezt fel?
Az ilyenek.
Telefonon sracokkal uzengettem meg ilyesmi, sracokkal találkoztam akik sztem szimpla barát, de szerinte meg nyomulnak.
Mindenki tiltva azota.es nem találkozom srácokkal.
Aztan ő ismerkedett (amit tagad)
De tiltva nala is par nemtudom ki, meg hogy kik nincsenek tiltva, azt sem.
De leállt (elvileg),azaz megprobaljuk normalisan a kapcsolatot
Csend volt. Semmi balhe. Semmi baj.kerdeztem is tole ez nem e vihar elotti csend, de mondta nem.
Aztán most ez a legujabb a feloldásos sztory.
Dehogy vagyunk kisebbség. Sőt. Elég jól szituáltak..
15 én is kezdek ebbe a gondolkodásba beleesni, hogy általában az kiabál akinek ég a háza :(
Bocs, akkor az utolsó mondatom sztornó, a többit tartom 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!