Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhető le a rettegés, hogy megcsalnak, vagy elhagynak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, a barátom jobb pasi, mint amennyire én jó nő vagyok. Korábbi kapcsolatomban pont fordítva volt, ő gondolta rosszabbnak magát, én próbáltam meggyőzni, hogy nincs így. Most magamat nem tudom meggyőzni, már paranoiás vagyok. Ha látok egy szép nőt, meg tudnám ölni. Félek, hogy odanéz a barátom és nekem annyi. Tudom, hogy baromság, de totál stresszben vagyok emiatt.2020. máj. 2. 11:47
2/10 anonim válasza:
Ha voltál a másij oldalon, akkor tudod mennyire fárasztó győzködni valakit, hogy elég jó. Azért van veled, mert megfelelsz neki, akkor legyél vele boldog, és ne az esetleges szakításra gondolj.
3/10 anonim válasza:
Nem másik nő miatt hagynálak el, hanem emiatt a folyamatos stresszelés miatt ami az önbizalomhiányodból fakad. Borzalmasan fárasztó valakinek 0-24 azt bizonygatni, hogy azért vagyok vele mert szeretem, mert számomra tökéletes és nem fogom elhagyni az első jöttmentért. Ez megmérgezi az egész kapcsolatot...
4/10 anonim válasza:
Ez benne van, minden 2. párkapcsolatban gyakori is. Engem is csaltak meg a volt barátnőim, hiába teljesítettem 1000%-on, mindig van jobb és több.
5/10 anonim válasza:
Figyi, veled van, téged szeret. Ezek szerint te vagy a legjobb nő számára.
6/10 anonim válasza:
Őszinte leszek,akinek a párja tőbb szinttel vonzóbb a masik nem szemében,akkor az csak szenvedjen!!!!!
Ha nem éred be átlagos ferfival akkor szenvedj csak!!!!!
7/10 anonim válasza:
úgy küzdhető le, hogy elfogadod azt, hogy ez benne van a pakliban. de hidd el, hogy vannak olyan férfiak, akik nem lépnek félre és ez független attól, hogy ki mennyire jó pasi, vagy nő.
gondolom azért szokott ez az érzés elő törni, mert úgy érezheted, hogy ő életed szerelme és nem tudsz nélküle élni. de tudsz, levegő, víz és élelem nélkül nem tudsz. de egy olyan pasi nélkül akiről kiderül hogy megcsal, hazudik, anélkül simán élhetsz.
8/10 anonim válasza:
Es akkor mi van, ha jobb pasi? Az en parom is jobb pasi szerintem, mint en no, megsem stresszelek, engem szeret, kimutatja, ennyi. Lanyokrol szoktunk poenkodni, ki jon be neki, mondjuk nem ismeros lanyokrol, az fura lenne :D En is latok nap mint nap jokepu sracokat, o is lat szep lanyokat, de jo esetben egy kapcsolat melyebb annal, hogy ennyi eleg is legyen a megcsalashoz / szakitashoz.
9/10 anonim válasza:
Ugy, hogy nem erre gondolsz. Ha mostantol estig enis erre gondolnak nem hiszem hogy jo kedvem lenne :D. De ki a tokom akar szenvedni?
10/10 anonim válasza:
Ha folyamatosan ezen fogsz rágódni, nem fogsz tudni igazán a kapcsolatra koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!