Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek ha megcsalnak/ megcsalnanak titeket?
Ha megtudjátok hogy a párotok megcsal ti bosszut alltok mielott elkulditek a fenebe?
Szamomra elegtetel ha elobb latom szenvedni mikozbe azt se tudja hogy en voltam. Valaki hasonloan velekedik mint en? Ha lehet kort is irjatok es hogy milyen neműek vagytok. Koszi
20/F
én ha megtudnám kidobnám
bosszút állni? még több időt pazaroljak rá???
24F
Ha megcsalna valaki és megtudnám, azonnal kész, vége lenne köztünk, mindennek.
Attól, nekem nem lenne jobb, ha visszacsalnám, mert akkor én is lesüllyednék, egy ilyen, értéktelen ember szintjére, annak meg mi értelme lenne?
Ha meg, olyan vak lettem volna, hogy nem vettem észre a jeleket, hogy megcsalna, vagy nem vettem észre, hogy nincs rendben köztünk minden, akkor valamilyen szinten, meg is érdemeltem volna, hogy megcsaljanak.
Elsőre: "Úgyis tudtam, hogy ez lesz /Valóban: hetekkel korábban leírtam, hogy ez fog történni és valóban így is lett!/
Aztán kicsit rosszul lennék és élnék tovább, talán egy kicsit még pesszimistábban, mint addig.
A bosszú egy kicsinyes és primitív dolog.
Nyilván fájna és azonnal szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!