Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akiknek pszichopta férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek pszichopta férfi a párjuk: miért maradtatok benne a kapcsolatban? Vagy ha nem,hogy lett vége?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 18:11
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

30 hiába megteszel mindent,máshoz megy,csak duma,hogy nem...

Lehet ő is áldozat,mert beteg,de a nagyobb áldozat az,aki a hálójában van

2021. aug. 14. 21:32
 32/33 anonim ***** válasza:

Tudom én is ezt írtam

Nem éri meg kínlódni ilyennel

2021. aug. 14. 22:16
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségzavaros embernek sose marad ép lelkű a társa, ez egy illúzió. Amikor meg akarod menteni, mentegeted, hisz csak beteg szegény, nem tehet róla, akkor már nyakig benne vagy a játszmában. A bábja lettél. Nekem valószínűleg nem pszichopata volt, hanem borderline. Nagyon jó emberismerő voltam. Addig. Azért maradtam benne, mert volt egy jól felépített hazugsága, amivel minden piros zászlót meg tudtam magyarázni. Azért csinálja, mert... Úgy tudtam megszabadulni, hogy ő dobott el. Aztán persze jött volna vissza, ahogy ezek szokták, de bebukta, mert nem volt visszaút. Azután még próbálkozott. Igazából még ma is zaklat(6 éve), de már ritkult szerencsére. Nem reagálok semmire, majd megunja egyszer. Gondolom, azóta másokat tesz tönkre, azért van egy kis nyugalmam. Sajnálom őket is, de még mindig jobb, mintha engem nyüstölne még. Utána mondjuk jártam pszichológusokhoz, semmit nem segített, az idő viszont jóbarát. Már tök jól vagyok. Egyetlen félelmem, hogy még egyszer belefuthatok egy ilyenbe, de szerintem nem fogok.
2021. aug. 15. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!