Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akiknek pszichopta férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek pszichopta férfi a párjuk: miért maradtatok benne a kapcsolatban? Vagy ha nem,hogy lett vége?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 18:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
#10 Nekem miért címezted? Hol írtam én ilyet ? 😂
2021. aug. 14. 18:27
 12/33 anonim ***** válasza:
11 Nem kell támadásnak venni. Azérr neked,mert azt írtad,ez inkább nárcisztikusokra jellemző. Szerintem meg simán lehet szociopata,főleg ha olyan írja,aki vele él.
2021. aug. 14. 18:29
 13/33 anonim ***** válasza:

És a nárcisztikus mióta a agresszív/gyilkos szinonimája?🤔

2021. aug. 14. 18:54
 14/33 anonim ***** válasza:
24%

Ilyenekkel ugy lehet kapcsolatban lenni csak hogy kvázi meghagyod a szabadságat.

Pl nem kered számon nem kerdezel sokat igy nem kezd hazudozásba.

Érzelmi temákat hanagyold. Ne akard az erzelmeidet ráeroltetni. Akkor tudnak vsak megnyílni, ellenben kisajátitasnak támadásnak veszik es bezárkozna

Empatia hianya onzoseg:hagy hogy Rola szoljon a kaocsolat es korulotte forogjon. Az ilyenek attol h te magadrol nem nyilsz meg lesznek csak Rád kivancsiak.

Tervei nincsenek:te viszont beszelhetsz a terveidrol, mintat nyujthatsz arrol hogyan gondolkodol mik a celjaid azt hogyan lehet szorgalommal kitartassal elérni. Egy kis idő de alapbol mindenki mintakovető.

Szexualis kicsapongas:jelezd h nem akarsz elkapni semmit, probalj szexualitasban tobb lenni neki mint mások, lassa azt hogy te vagy A nő, a tobbiek meg csak egy no, egy ido mulva ki tud alakukni a monogamia is, ha ez megvan

Gyenge viselkedeskontroll:utolag szembesitsd onmagával, amikor béke van, akkor viccesen karikaturázhatod is(pl exem neha azert rendezett balhet mert hátat forditottam neki az ágyban:D, de mikor nyugodtak voltunk akkor beszelgettem vele errol hogy lássa már onmagát nem elhagyni keszultem vagy akármi nem kell tulreagálni:D)

Bűntudat megbánas hianya: ez egy onvedelem valojaban. Azaz nem akarja magárol elfogadni azt hogy ő rossz ember lenne, ezt nem akarja bevallani magának,(nem is kell hogy rossznak lássa meg elkapalja magát!),probálni kell vele megértetni olyanokat hogy pl a bicsanatkeres a masiknak kell hogy tul tudjon lépni, hogy lathassa benne hogy akar tenni, azt hogy kijavitja a hibákat, bizonyitani akar és ő valojaban Jó, es azt az énjét csak igy tudja csillogtatni. Önhitet kell neki adni hogy képes jót tenni hogy jót akar hogy hiszel benne, es ha el is bukik néha, megesik emberek vagyunk, de azt is vállalni kell hogy igen, ezt most elb.sztam.

Ha van ehhez turelmed.

Lassan de biztosan teljesen átalakithato egy ember.

2021. aug. 14. 19:00
 15/33 anonim ***** válasza:
24%
Szoval az ilyeneket kicsit hagyni kell hogy hagy legyenek onmaguk, hogy elhigyjék azt hogy nem neveloanya vagy, vagy ellenség, hanem csapattag es mellette allsz, es akkor fognak megnyilni meghallgatni es lesznek manipulálhatoak.
2021. aug. 14. 19:02
 16/33 A kérdező kommentje:
14:köszönöm a hosszú véleményedet,hogy leírtad. Te ilyen kapcsolatban vagy, pszichopata emberrel? Ezek neked működnek? És a türelem...Neked van/volt? Érdekes dolgokat írsz, de ezek teljesíthetők?
2021. aug. 14. 19:06
 17/33 anonim ***** válasza:
32%

Igen hasonlokban voltamnes siker.

Egyik exem agressziv, mondjuk ő engem is bántott, ivott is, sulyos testi sertesert ült is, megis EMBER lett belole!

Masik exem drogos bűnöző, de ő meg lelkiterrorista.

En milliot tanultam konfliktuskezelesrol, arrol is hogyan alcazzam az áldozati magatartast(az nagyban provokálja őket ha vki gyenge), arrol is hogy valojában a szándékuk tiszta, csak egy EQ nullák, gyerekkori rossz beidegzodeseik vannak stb.

Képes voltam elérni veluk élhető kapcsolatot. Es valojában ők tudnak szeretni.

Csak ha ugy kezded hogy leszidod tamadod ellenseg vagy kikered magadnak, otthagyod fenyegeted stb stb akkor soha de soha nem lesz bizalmuk. Amig nem hiszik azt el hogy Vele vagy mellette állsz csapattars vagy es egyutt harcolsz vele értetek, addig egy szavadat sem veszik komolyan nem tisztelnek ellenseget latnak benned.

De ha ugyesen csinalod te magad leszel nekik a belső hang es a saját lelkiismeretük is.

Az ilyenek soha ne feledd Segitsegre szorulnak! Valojaban nem az aldozat vagy a tetteik elszenvedoje szorul segitsegre, hanem ők maguk!

Ez olyan mint amikor a gyerek hanyagolva van kidobva a nagybetus eletbe egyedul es elkezd harcolni dacolni a vilaggal rosszalkodni stb. Mert tökegyedul van es senki nem segit.

Nem céljuk a veszekedes szakitas soha. Es kudarcnak elik meg ha a masik szenved. Ez fokozza bennuk az onhibaztatast es még duhosebbek lesznek.

2021. aug. 14. 19:14
 18/33 A kérdező kommentje:
17:Köszönöm. És te jól vagy? Idegileg,mentálisan nem mentél rá ?
2021. aug. 14. 19:18
 19/33 anonim ***** válasza:
32%

Az elsovel aki fizikai agresszor azota is jóban vagyunk. Igazi lelkitársak. Volt már felesege csaladja-elvalt,akkor is en kapartam ossze totalisan azétcsuszott, azota rengeteget nevetunk vicceldunk jo apa lett.

De meg megcsillan még benne a hirtelen ďuh, de kontrollalja!

Masik exemrol viszont levettem a kezem:(

Ugyanis vele egyutt jartak a haverjai is. A haverok kb 10 hasonlo kaliberu srac...

Nos tizzel már nem birtam el. Allandoan befolyásolták, es ellenem manipulálták. De olyan azinten hogy erre ra is mentunk.

Es ahogy rámentunk, szepen elkezdett ivelni lefelé. Teljesen elhagyta magát belement a bűnözesbe duplaerővel. Lecsukták.

Kiszabadult. Aztan talalkoztunk. Konyorgott hogy menjek vissza hozzá! Nem mentem..

Es megint a bunozes maradt megint lecsukták. Azota is ül. 30 évesen is bent toltotte a szulinapját..

Azota van egy kapcsolatom. Szerelmes vagyok meg minden.

A srác irto manipulativ es domináns, de full legális, és befolyásos sikeres, szószerint hatalma van. Viszont a múltja...hát kegyetlen rosszfiu ő is..nem egy naiv ártatlanság ő sem.

Most vele "bajlódom".

Valahogy vonzom az ilyeneket.

Engem ha kidobnának random egy masik orszagba, az ELSŐ akit megismerek teljesen random, az epp szabadult vagy hasonlo kaliber.

Ezt halálkomolyan irtam.

2021. aug. 14. 19:41
 20/33 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogy mivel foglalkozol? Sokat olvastal arról,hogy kell ezeket a személyiségzavaros kezelni?
2021. aug. 14. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!