Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akiknek pszichopta férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek pszichopta férfi a párjuk: miért maradtatok benne a kapcsolatban? Vagy ha nem,hogy lett vége?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 18:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

De még a gyerekkori szerelmem is akiről gyerekkent semmit meg nem mond senki, felnőve a sitten...

Es magyarok meg kulfoldiek. nem másokra kell gondolni..

2021. aug. 14. 19:51
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Tul személyes adat lenne kiadni a foglalkozásom.

En nem hivnám ezt személyiségzavarnaķ.

Mellettük tanultam mindent élesben es gyakorlatban. Amiket olvastam azokat alkalmazásba is vettem teszteltem a reakciokat gyakoroltam.

Mindezt mert szerelmes voltam.

2021. aug. 14. 19:53
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy megosztottad a tapasztalataidat, de azt hiszem, ez 100-bol 1. Vagy túl sarkosan látom ?
2021. aug. 14. 20:01
 24/33 anonim ***** válasza:

Hogy értve 100 bol 1?

Egy rakat ilyen srác van.

Es igen van akiket el kell engedni.

Nekem sacc 3 honap felmerni azt, hogy kiből mit lehet kihozni és mikor kell elengedni mert mentálisan oda már szakember kell.

2021. aug. 14. 20:04
 25/33 anonim ***** válasza:
13 Nem tudom,kérdezd meg attól,aki azt írta. Én nem írtam ilyet,mint láthatod.
2021. aug. 14. 20:07
 26/33 A kérdező kommentje:
100bol 1 sikertörténet
2021. aug. 14. 20:08
 27/33 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező, nyugodtan kérdezz meg egy szakmabelit arról a személyről, aki most itt válaszolgat neked. Sajnos ő sem egy normális ember, neki is pszichológushoz kellene járnia, mivel folyamatosan csak lecsúszott bűnözökkel jön össze. Normális ember esetében egyszer megeshet természetesen, hogy találkozik egy ilyen emberrel, de amit ez a válaszadó csinál egy életen keresztül az már pszichés probléma. Ha annyira jól csinálta volna a dolgait, mint amennyire hangoztatja, akkor nem lenne egyik bűnöző exe sem az exe. De amint látod a másodikon meg végképp nem sikerült semmit változtatnia, mivel utána börtönben is ült, az elsőnek is tönkrement a válaszoló utáni másik kapcsolata is, meg most se valami fényes az élete.

Ne hallgass rá, nem neked kell megoldani mások pszichés problémáit, sokszor a szakembereknek sem sikerül. Egy idő után abba fogsz beleesni, hogy nálad is kifog alakulni valamilyen probléma abból kifolyólag, amit emellett az ember mellett átélsz.

Párom szakmabeli, rengeteg ilyennel találkozik nap, mint nap. Tönkrement lelkek, elvesztegetett évek és nagyon nehéz összekaparni a padlóról ezeket az embereket. Kérlek ne tedd tönkre az életedet.

Megoldásnak javasolnám azt, hogy beszélj a pároddal, egy pszichológus, terapeuta, életmód tanácsadó és ehhez hasonlók tudnak segíteni a helyzeten, ha a párod is akarja! Másképp ez nem fog menni.

A dolgokat meg végképp ne hagyd rá, se a csajozást, se semmi mást, mert végigtapos rajtad ! A fentebb említett tanácsok csak rontani fognak a helyzeten.

Én abban sem lennék biztos, hogy egyáltalán igaz-e, amit írt. Vagy nő írta-e.

Aki ilyen kapcsolatban volt benne, az soha nem beszélne így róla. Esetleg akkor ha vele is kőkemény problémák vannak. Ezen gondolkodj el, marhaság az egész.

Tudom, hogy jobb lenne elhinni, hogy amit ír, az majd beválik, hisz szeretnéd, hogy jó legyen, de sajnos nem mindig azok a dolgok az igazak, amiket hallani akarunk.

2021. aug. 14. 20:18
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Nárci pasim volt 2 és fél évig. A vége már pokol volt, többször meg is vert (mondjuk én is odabäsztam már neki a végén). Manipulált, elhitette velem, hogy nekem kell pszichológushoz járni, holott ő volt az egyetlen, akinek erre szüksége lett volna. Az összes exét elhordta nekem, mondjuk az nekem is lehetett volna egy red flag, mikor azt ecsetelte, hogy az előző nőjéhez majdnem hozzávágta a monitort, a csaj meg remegve, sírva bezárkózott a fürdőszobába, DE ő amúgy senkit nem bántana :) Na mindegy, örülök, hogy vége. Természetesen egyébként a baráti körben mindenki imádta, mindig megnyerő volt a stílusa, vicces volt, lehetett vele beszélgetni... csak otthon volt maga a sátán.
2021. aug. 14. 20:30
 29/33 A kérdező kommentje:

27,nagyon köszönöm a hozzászólásodat. Próbálom tiszteletben tartani mindenki hozzászólását és nem itelkezni. Amiket írsz, valóban közelebb áll az igazsághoz és még inkább a realitáshoz és köszönöm.

28 az utolsó mondatod...hideg is kirazott, ugyanigy van...felemetes

2021. aug. 14. 20:38
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy elhidd ezt a segitsegre szorulnak a lecsuszott agressziv manipulativ idiotak meg adj tobbet szexualisan akkor nem megy mashoz maszlagot...

Nem tudod megmenteni Viszont o siman pikk pakk tonkretesz teged

Hidd el nem eri meg dolgozni rajta

Magadat nezd

2021. aug. 14. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!