Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha pártokat így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha pártokat így köszöntik?

Figyelt kérdés

1 hete volt párom szülinapja.

Az ex csajnak az egyik legjobb barátnője úgy koszontotte fel a párom, hogy az ex csajarol küldött neki képet, nem is akármilyet....

Erre mit lehet lépni??

2021. aug. 12. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked semmit. A párod reakciója mi volt?
2021. aug. 12. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

nagyon semmit.

szanalmas idiota lehet a csaj, jobb nem is foglalkozni vele.

2021. aug. 12. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell, ha tudsz róla felesleges ezen gondolkodni. Magukat minősítik, és ez nagyon gáz!
2021. aug. 12. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Felnőtt emberek köreiben nemigen tudom ezt elképzelni. :D hacsak nem okkal küldte a képet. Pl a párod nem engedte még el az exét és ezt ők is tudják. Gondolom, ha korrekt módon lezárták a kapcsolatot, akkor nem akarnák húzni a pasid agyát. Ettől persze még ez gyerekes, de na. Nem akarom a pasidat látatlanban sarazni, te ismered. De valószínűleg azért kapott ilyen képet, mert tudják, hogy hatással van rá. Máskülönben az exnek lenne ez rohadt ciki, és én nőként sosem hoznám magam ilyen helyzetbe. Főleg, ha már tudom, hogy új párja van, akit tisztel, szeret. Viszont ha velem szemét/inkorrekt volt, vagy akármi és tudom, hogy rám vágyik és az újjal csak szórakozik... Na érted. Ismétlem, én sosem tennék ilyet. De te is nő vagy, gondolkozz női aggyal, "logikusan"...
2021. aug. 12. 21:31
 5/15 A kérdező kommentje:

Igen sajnos utolsó, Nekem is ez a tippem hogy a párom exenek barátnője pontosan tudja hogy nincs meg túl rajta :( pedig 2 éves story és mindjárt szülők 😭

Ez hihetetlen és az exnek is van pasija!!! Együtt élnek. Lassan 30asok vagyunk azért ez durva

2021. aug. 12. 21:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Ki fotóztam a dolgot és elkukdtem párom exenek jelenlegi pasijanak.

Erre lehet lépnie

2021. aug. 12. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Ok, infantilis szarkavaró a csaj, de azért te is megéred a pénzed...
2021. aug. 12. 22:00
 8/15 A kérdező kommentje:

Mindjárt szülők azért ilyet nem engedek meg senkinek.

Ha szarkavarás? akkor legyen.

2021. aug. 12. 22:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
2021. aug. 12. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mindjárt szülők azért ilyet nem engedek meg senkinek."

Ok, csak a baj pont nálatok van, vagyis a párodnál, hogy nincs túl rajta. A fejed tetejère is állhatsz miközben cigánykerekeket hánysz, visszavághatsz a lánynak, de ez nem változtat azon a tènyen, amit a párod èrez. Ès hogy ez a baba is túl korán jött, ès nem lesz első ahoz, hogy magadhoz láncold az embert.

2021. aug. 12. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!