Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépnétek ebből a kapcsolatból?
Lusta vagy munkát keresni.
Neked épeszű férfi nem csinál gyereket, mert nincs kedve eltartani téged.
Mennyi rosszindulatú komment. Minhta ennyiből már ki is ismertétek volna a kérdezőt, hogy micsoda szörnyeteg...
Am, hogy a kérdésre válaszoljak, elmondanám neki, hogy így nem érzem jól magam a kapcsolatban és ha ez után se látnék változtatást, lelépnék.
7-es: az, hogy a a férfi a kenyér kereső, nem jelenti azt, hogy a másik senkit nem csinál . A profi háztartásbeli nők bizony nagyon keményen dolgoznak. Ez is egy lehetőség, hogy valamelyik kapcsolatban ezt választja mindkét fél. Akit én ismertem, ott patyolattiszta volt a ház, ebéd minden napra főzve, gyerekek maximálisan ellátva. Ha a férj szólt, hogy üzletemberek jönnek, aznapra már ott volt a terülj terülj asztalka. Csodálatos feleséggel. Igencsak sikeres üzletember volt a férj:) nem volt szüksége a feleség fizetésére, viszont meleg otthonra annál inkább.
Persze a mai világban ez ritka, de ez is egy opció.
#16-os, 100%-ban egyetértek, nem is állítottam az ellenkezőjét. A kérdező szerint mintha kizárná a gyerekvállalás a munkavállalást, erre irányult a hozzászólásom
#7-es voltam
#16, Lehetne opció, hogy ő a családfenntartó, de ebből nekem nem úgy tűnik, hogy a fèrfi így kèpzeli:
"Nem látok előjelet. Jelenleg nem dolgozom, folyton zavarna h menjek. ebből gondolom h gyereket sem akar."
Amúgy meg a munka nem zárja ki a gyermekvállalást. Sőt általában a nők igyekeznek munkából szülni menni, hogy nem csak a 25eft-os gyest kapják majd szülès után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!