Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom miért csinál minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért csinál minden eldöntendõ kérdésbõl hatalmi harcot?

Figyelt kérdés
Valamit döntök, teljesen mindegy mirõl, neki csakazértis az ellenkezeõjét kell állítania. Leggyakoribb érve, hogy “egy pár vagyunk, együtt kell döntenünk” vagy “nekem is van beleszólásom”
2021. aug. 12. 08:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Neki max havi egy-két kollégás iszogatás a program, nekem azért heti 3-4.
2021. aug. 12. 09:38
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Mert kretén mint én voltam, de neki még ott vagy... nekem már nincs az akit ilyen kicsinyes vitákkal martam el magamtól
2021. aug. 12. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

A nyitókérdést illetően neked adnék igazat, vagyis párod ne szóljon bele abba, hogy kozmetikushoz mész vagy ilyesmi.

De azért, ha heti 3-4 estét a kollégáiddal töltesz, akkor úgy tűnik, nem valami fontos neked a barátoddal való együttlét. Szerintem inkább ez a gond köztetek. És ha heti 3-4 este eltelik a munkatársaiddal, aztán egy délutánra meg kozmetikust iktatsz be, egy másikra meg crossfit-órát, akkor kiakad, hogy neked minden szir-szar fontosabb, mint hogy vele legyél. És te azt hiszed, a kozmetikusba akar beleszólni, pedig nem erről van szó.

Vele pl. hetente hányszor találkozol?

2021. aug. 12. 11:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem heti 3-4 programom van (crossfit, fodrasz, baratnok stb) neki havi 1-2
2021. aug. 12. 11:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Neki a fodrasz egy 10 perces valami, amit munka elott elintez, nekem a fodrasz pl 1-2 orás tevekenyseg
2021. aug. 12. 11:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
És a barátoddal hetente hányszor találkozol?
2021. aug. 12. 11:35
 17/22 A kérdező kommentje:
Heti 3-4
2021. aug. 12. 11:35
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Elég mozgalmas életed van. :-)

Végül is akkor vele is gyakran találkozol, ezt nem róhatja fel.

2021. aug. 12. 11:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#18 Az alkalom egy dolog, ki tudja meddig vannak együtt, az mennyit ér (mennyire értékes és értelmes az együtt töltött idő), mennyire figyelnek egymásra és még sorolhatjuk.

Bűzlik az egész sztori, folyamatosan jönnek a plusz adalékok hozzá, amik csavargatják a helyzetet, úgyhogy lehetetlen megmondani miről van itt szó.

2021. aug. 12. 11:53
 20/22 anonim ***** válasza:
78%
Velemenye lehet, beleszolasa egyaltalan nem. Nehogy mar mas dontse el, hogy mit akarok csinalni az enidomben.
2021. aug. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!