Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám túltenni magam az érzelmi megcsaláson?
Egy napja nem aludtam, alig tudok enni, csak alkoholt iszom, nagyon rosszul vagyok… Úgy érzem, hogy kikelni sem tudok az ágyból és halott vagyok belül.
Hogyan tehetném túl magam ezen a piszkosul megalázó érzésen?
Próbálok javítani a kapcsolatomon, de a(z) (ön)bizalmam jelenleg a béka feneke alatt van…
06:20-as vagyok
Köszi a kiegészítést!
"Amikor a partnered hetekig az exszel írogat…" -végre egy konkrétum.
"Meg a többi…" mi az a többi?
Nem írtad le, konkrétan mi történt veled, ami ilyen állapotba vitt. Így nehéz bárkinek is segíteni rajtad. Mindenesetre ha nincs közeli barátod, aki meghallgatna és érzelmi támaszt nyújtana, akkor mindenképpen érdemes lehetne egy pszichológushoz elmenned, aki a veszteséget segítene feldolgozni.
Mindettől függetlenül alkoholt inni ilyen helyzetben a lehető legrosszabb: az alkohol ugyanis, bár a feszültséget oldja, egyben depresszáns hatású is, azaz igazából súlyosbítja a lelkiállapotodat. Sokkal inkább javasolható volna, hogy ha kijózanodtál, sétálj inkább egy-két órát, akár a természetben, akár egy városi parkban. Nézelődj az emberek között, esetleg vigyél magaddal könyvet és olvasgass.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!