Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottatok azért mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok azért mert nem volt jo a szex ??

Figyelt kérdés

Párkapcsolat tökéletes vele és szeretem is,de a szex katasztrófa.....és szégyellem magam emiatt,mert mondtam már neki ,h ez kevés és nem élvezem.ma is inkább ott hagytam szex közbe

Járt valaki már igy ??

38 en 31N

2021. aug. 10. 20:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9es en imádok szexelni

Es ha en már azt mondom h hadjuk akkor baj van

Belőle hiányzik pár dolog

Múltkor is mondtam menjünk szexelni a zuhanyzóba

Ment egyedül

Vagy Miért nem vág fel az asztalra 😏😄

Nem is értem

2021. aug. 10. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem tökéletes a férfi, az tuti biztos. Mindenkinek vannak hibái. Neki pl a szex nem megy. Más meg egy büdös bunkó, vagy rendetlen, vagy azt hiszi az anyja vagy. Nincs olyan, hogy tökéletes. Ha tényleg csak a szex a gond, akkor legyél kitartó mellette és ne add fel. Szopd le sokszor. Próbáljatok lassan szexelni, nem rögtön 200 fordulaton durr bele, stb. Ki kell próbálni mindent. A szex egy tanulható dolog, neki is jobb lesz, ha jobban tud teljesíteni szóval ez biztos egy olyan dolog, amin ő is szívesen változtatna, vagy fejlődne benne.
2021. aug. 10. 21:05
 13/23 A kérdező kommentje:

Utolsó ebbe igazad van

De ő ugy gondolja h ez igy jol van.ne en görcsöljek ezen egyedül.ha ő nem akar ezen változatni akkor én kevés vagyok

2021. aug. 10. 21:07
 14/23 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem élvezed a lovaglást pózt kell váltani. Ha gyorsan elsül második menet, nem beszélve arról, hogy kielégíthet máshogy is. Beszélj vele, felesleges puffogni.
2021. aug. 10. 21:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen szakítottam emiatt többször is. Többnyire rosszak volt az ágyban azok akikkel járni kezdtem. De olyan kapcsolatom is volt ahol "elment " a szex. Egész kellemes volt, bár orgazmusom vele sem volt soha. 1 évig tartott, végül más okból hagytam el.

24 éves korom óta, 11+ éve élek csak szó szerint kielégítő szexuális életet, de legalább végre találtam ehhez megfelelő partnert.:)

35/N

2021. aug. 10. 23:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló volt a helyzet.

Hiába volt több menet, nem bírta 2-3 percnél tovább, azt is csak úgy, ha nagyon lassan.

Ami nekem kevés volt így bármire is.

Utána már merevedési gondjai is voltak, mikor felvetettem hogy valamit kéne kezdeni a helyzettel, kell valami megoldás.

Kb katasztrófa volt a szexuális életünk, másfél év után elengedtem a dolgot, nem tudtuk megoldani.

2021. aug. 11. 00:15
 17/23 A kérdező kommentje:

17es

Ezt vártam en is ....eddig 😃😑

2021. aug. 11. 10:02
 18/23 anonim ***** válasza:
68%

És előjáték van? Kielégít amúgy máshogy? Meg lehet ezt vele beszélni?

Lehet be kellene vetni valami segédeszközt, ha ő elment, attól még téged kielégíthet, mondjuk nyelvvel, vagy kézzel, esetleg segédeszközzel. Vagy előtte. Ilyen van?

2021. aug. 11. 10:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Ha ő kész van akkor mindenki megvan ő szerinte

Mint aki jol végezte dolgát megy a dolgara

Lefurdik ,vissza fekszik

Ennyi

2021. aug. 11. 12:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Na itt a probléma. Ezért szakítanék.

És nagyon úgy látom, hogy a tipikus, "neked is ugyanannyi időd volt" ember, ha érted mire gondolok. Így már nem maradnék.

2021. aug. 11. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!