Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem egy ilyen utálkózós körben?
A páromnak sajnos nem beszélhetek róla, mert mindig ki magyarázza, hogy ez nem így van, és félre értem.
A legjobb barátja, és a párom tesója egyszerűen rühellnek engem. A szó szoros értelmében.
Se melyikkel sem vagyok egy hullámhosszon.
A tesója csak fintorog rám, ritka ha köszön, a legjobb barátja pedig próbál bekavarni a kapcsolatunkba.
Ez rettentően rosszul esik.
Most hallottam vissza a csávó (legjobb barátja( barátnőjétől, akivel kifejezetten jóban lettünk, hogy tényleg rühell engem, és folyton lekurváz. Holott egy időben segítettem is neki a párkapcsolati kríziseit megoldani, amivel folyton engem keresett.
Nem tudok indokot mondani. Mindig is kedvesen álltam hozzájuk. De ők egyik pillanatról a másikra így kezdtek el viselkedni.
Mit tudok tenni? Nem tudom már elviselni ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!